Hladi se: štrudel tris (skuta + hruška + vanilija, kaki + cimet, skuta + limona + rozine) Se peče: dišeča domača pica, njami
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
danes kuhalnico vihti dečko in za večerjo pripravlja: piščančja prsa polnjena s sirom in začimbami, povaljana v drobtinah in pečena v pečici. priloga bo brokoli in češnjevi paradižniki popečeni na olivnem olju in česnu. zraven pa kuhano vino s cimetom, pimentom, vanilijo, limono in klinčki.
Joj floribunda, če bi bla jaz vsejedka, bi skoz htela bit pri tvoji mizi (beri:ful se mi dopade ko maš skoz neke ne čist une najbolj ajnfoh 15miutne obroke na mizi)
Kosilo je bla pa zelenjavna rižota pa solata iz radiča, zelja in koruze. Boring
Flori, mogoče te kdaj povabim . Je pa res da v študentskem domu niso take gurmanske zadeve kot doma, kjer ni treba delat velikih kompromisov s sestavinami/opremo.
Danes bo verjetno kar brstični ohrovt s sirom v pečici, pa mehko kuhana jajca, pa moj bo verjetno nažigal za kaj sladkega...če ne gremo ven jest...
Danes bo pofejkana mehiška. 'Tortilje' bodo kar palačinke z vodo namesto mleka, razen če bo dragi dovolj zgodaj doma, da bo dal namakat samo moko in vodo. Noter pa popečeni koščki svinjine, brokoli, korenček, paprika, čebula in fižol, na vrh nacho sir in domača sladka čilijeva omaka (ki sicer ni nič kaj mehiška, je pa dobra ).