Christina: Z Britney nisva sprti Ameriška pevka Christina Aguilera je zavrnila pisanja nekaterih časopisov, ki so navajali, da sta z Britney Spears sprti.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
a je kera gledala to njeno oddajo chaotic (reality show varianta), kjer kaže kako sta se zaljubila s tem kevinom in pol poročila.....? jst sm jo namreč gledala in me zanimajo še vaša mnenja....
It looks like we could have made it baby...me and you!
alina napisal/-a:a je kera gledala to njeno oddajo chaotic (reality show varianta), kjer kaže kako sta se zaljubila s tem kevinom in pol poročila.....? jst sm jo namreč gledala in me zanimajo še vaša mnenja....
alina napisal/-a:a je kera gledala to njeno oddajo chaotic (reality show varianta), kjer kaže kako sta se zaljubila s tem kevinom in pol poročila.....? jst sm jo namreč gledala in me zanimajo še vaša mnenja....
jst sm gledala 1.del. sam moram rečt, da sm bla malo razočarana. boljšo sm si pričakovala.