men je pa ta najbl brezvezn kr se ful težko osredotočim na 2 stvari hkrati
Hvala enako...ni mi všeč.
Meni je pa drugače všeč, tako nekaj posebnega, ampak vseeno raje vidim, da ko on to meni počne, da se lahko sprostim in odmislim vse ostalo. Mislim, da ima tudi on raje, da se mu posvetim in on samo uživa in nima drugih "opravkov"
claire napisal/-a:no meni pride v vseh položajih. s tem mam res srečo. kul mi je ko sem jaz na vrhu (mi pride najbolj intenzivno), ampak mam težave ker sem bolj majhna, on pa bolj velik in se težko premikam, tako tudi tu on opravi večino "posla". kakšni nasveti?
Jz sm tudi "malo" manjša od Mojga in lahko normalno prakticirava, da sm jz gor samo, če sva v autu, ker sm višje postavljena ko da sva na pojsli.
Drugače pa mi je naj položaj doggy.
...Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas...
on stoji,jaz ša splezam na njega in se ga z nogah oklenem pa seveda je nuja da je zravn stena za naslonit...ta položaj mi je res hudičevo dobr.
drgač pa dogy
Piramida krije tajnu zemlje tajnu svemira piramida nosi grijehe ovog naseg vremena piramida skrivena. (Divlje jagode:Piramida)
rammsteingirl napisal/-a:zanimivo, da mu doggy ni všeč. ker večina tipov je ravno na ta položaj čisto zmešana
sej to je tud meni zanimivo da mu ni všeč, ker so bili vsi prejšnji tipi nori na ta položaj
no jaz lahko povem izpoved enga kolega, ki mu ta položaj tudi ni bil ravno najljubši.. on je rekel, da mu ta položaj ni všeč, ker se tam zadaj počutil tako "osamljenega"
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
k daš noge na ramena pa ležeči od zadaj..hehe drgač mi tis... pasji položaj ni tok všeč, k ne vidm njegovega obraza,....brezveze aja, pa raj sm v podrejenem položaju
Jst nemorem rečt sam za en položaj da mi je naj, k u usakem je neki drgač. In mam par v zbirki "obvezno" Med njimi je tisti k sm u klopčič zvita in on je zad za mano.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*