Jaz skadim vsak dan vsaj joint,večinoma tut več.... sploh v času šolskega leta ko se kadi med glavnimi odmori, med počitnicami pa mal manj
No pa mam res težave s kratkoročnim spominom, ampak kadar se spravim učit se naučim isto hitro kot sem se prej in mi ostane v spominu isto dolgo kot prej, večinoma pozabljam kam sem kaj dala al pa nevem grem v kopalnico pa nevem po kaj sem prišla pač take stvari

nisem nič bolj butasta od tistih ki ne kadijo in normalno furam življenje, mam kak mesec ko mi vse dol pade pa pol zopet normalno pa so dnevi ko sem super dobre volje pač odvisno kak se nardi

ne mislim nehat kadit še dolgo ne, verjetno si bom še na stara leta kakšnega prižgala

najbol zakon mi je zvečer pred Seinfeldom skadit kr se nasmejem do solz pol pa zaspim ko bubica
Na bad kot rečemo mi, me še nikoli ni vrglo morem potrkat na les, je pa res da sem tut sama taka bol optimistična in me nemore napsihirat kr se ne sekiram kaj preveč in me nima zakaj
Trava ma definitivno dosti negativnih učinkov, tudi jaz poznam ogromno ljudi ki samo kadijo cele dneve in ne nardijo iz sebe nič, dostikrat povzroča migrene pa apetit se ti poveča, itak se praznijo hladilniki ^^
pa verjetno še kaj... ampak če maš porihtano v glavi pol lahko po moje kadiš kolko hočeš pa boš še vedno normaln

pa še manj škodi od cigaret in alhokola, umret od nje nemoreš, agresiven od trave nisi kar od alhokola si, odvisen tut nevem kak nisi je lažje nehat kadit travo kot cigarete....um...in ja jaz sem za legalizacijo... če kero zanimajo bol splošne informacije o travi kot rastlini in njenih učnikih tut negativnih dobite na
http://www.konoplja.org prvo kaj preberite potem pa sodite ni vse tak črno belo je sivo tut kdaj ^^