Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Rebeka Kupec
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Hrastnik

Neprebrana objava Napisal/-a Rebeka Kupec »

Delala sem ga v domačem kraju, 28 ur z izpitno vred, torej v prvo in sicer 5.10. lani. Bilo je super. :D
larilu
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a larilu »

jaz pa jutr začnem vozit po doooolgem času sicer mi manjka še samo na AC in pa ponoč,tole za ponoč se mi niti sanja kako bom nardila k mam dva mejhna otročka ampak ok.mam pa 26 ur pa to bo še en drug inštruktor k moja inštruktorca je na porodniškem tko da me je kr mal strah k ne vem kako bo pr temu :? upam sam da bom dobr vozila k nujno rabim izpit,a mogoče kdo ve koliko časa se sedaj čaka za glavno?
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

^^ v katerem kraju?
če praviš da si že pri koncu, se zmeni z inštruktorjem da se greš že kar prijavit na glavno - boš dobila lepo datum, do takrat pa potem tudi lahko še kar nekaj ur odvoziš (sploh če boš imela za čakat 2 - 3 tedne)
Let's swim to the moon .....
larilu
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a larilu »

Libido sem iz Lj.,sam mi je glih kolegica rekla da se lahk prijavim tud v Domžalah za to glavno vožnjo če je tam kej prej,sam ne verjamem da bo tkole lepo šlo k pojma nimam kak način učenja bo imel ta inštruktor :? pa pol spet trema pa tko,pa še pojma nimam kter avto bom zdej vozila k takrat sem ibizo,no sej to se mi zdi da ne bo problem ker sem že vozila megane karavan,toledo-ta in polo.
zdele se počutim k otrok k prvič pride kam :lol:
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a MIS_MAS »

Za vse tiste, ki trenutno opravljate izpit in tiste, ki še nameravate :)

http://24ur.com/novice/slovenija/dodatn ... tnike.html
Uporabniški avatar
disketa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a disketa »

Mah.. namesto da bi to dali za delat tistim, ki imajo izpit že po 25 let, ker itak skoraj da nimajo pojma..
Mislim, butasto se mi zdi neko dodatno usposabljanje za voznike, ki so ravnokar naredili izpit in so še 'sveži', medtem pa se po cestah vozi nevem koliko totalno neodgovornih in agresivnih voznikov, ki imajo izpit že zdavnaj narejen, pa tisti, ki vozijo pijani.. ali pa kakšni 70-letniki z vasi, ki po možnosti nikoli v življenju niso videli krožišča.. :evil: (pa nimam nič proti tistim, ki ste z vasi, da se ne bi kdo užalil :D )
Kot da izpit še ni dovolj velik strošek.. :/
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

disketa, bolj se ne bi mogla strinjat!
jst se glede tega pritožujem vsakič, ko na cesti srečam kakšnega starega bedaka, ki nima pojma kako se voziv krožiščih .. zakaj na dodatno usposabljanje poslat ljudi, ki so pred kratkim opravili tečaj CPP in se naučili vseh najnovejših pravil in vožnje ... če je na cestah ogromno voznikov, ki se vozijo še 'po starem' ... take bi mogli poslat na dodatno usposabljanje, da preverijo koliko pravil še znajo in jih naučijo tisto kar je novo ...

sej itak se pa gre samo za denar, kaj sploh lahko drugega pričakuješ v naši državi? :roll:
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Zadnjič mi je nekaj kolegica govorila, da bomo morali vozniki v starosti do 24 let konec leta ponovno opravljat CPP. Hope that's not true. Mislim da en 70 letnik, ki je CPP nardil 50 let nazaj dosti bolj potrebuje osvežitev kot jaz, ki sem ga naredila lani.

Sicer pa kar ne morem verjet da imam izpit šele dobrih 5 mesecev. Ker prevozila sem v tem času res dosti. Za primer - samo v zadnjih 14 dneh sem naredila več kot 1000km. Moje povprečje nekako 350km/teden :D

Drugače pa imam v bližnji prihodnosti v načrtu (prostovoljno) dan varne vožnje. Se mi zdi ful dobra stvar tole, predvsem zgubit ne morem nič, lahko samo ogromno pridobim - predvsem prekrmarjenje in podkrmarjenje se mi zdi fajn da te naučijo ... Zadnjič se mi je zgodilo da mi je na mokri cesti v ovinku (nisem divjala, še pod omejitvijo sm vozla :D) začelo zanašat zadnji del avta in jst v paniki na polno pritisnila na bremzo - valda not good na mokri cesti .. na srečo se je dobro končalo, sem se ustavila pomojem lih kakšen milimeter pred ograjo :D ..
Evo, priznam da se zavedam da še zdaleč nisem izkušen voznik in da v takem primeru bi morala ravnat čisto drugače, ampak sem podzavestno nardila tako .. Ravno zaradi takih stvari se mi zdi dan varne vožnje ful fajn stvar ... :wink:
Horus

Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Horus napisal/-a:Stare voznike na CPP refresher course.

Nove voznike pa na varno vožnjo.

Pa bo svet koj lepši xD

Ahja, pa instant doživljenjsko odvzetje vozniške voznikom, ki napihajo več kot 0,1.

se strinjam,še posebej ta z alkoholom

Tip,ki napiha 1.5 je kmalu na cesti,in logika ti pravi,da kot človeku ki je streljal z orožjem,mu enostavno vzameš dovoljenje.

Kar se tiče teh izpitov,ta novi zakon,je molzenje denarja od države,nujna pa je varna vožnja.

Glede CPP izpitov,če bi dajal osvežilne CPPje vsake nekaj let,to nebi kaj rpida pomagalo,CPP izpite,so piflanje na pamet,vsak,ki jih gre delat,na netu najde 30 pol,in komisija,ensotavno ne more vedno novih dajat,tako da vedno dobivaš enake,tako da to nebi preveč pomagalo,sem prepričan,da 3/4 ljudi nebi ponovno naredilo CPP in glavne.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a MIS_MAS »

Za to dodatno izobraževanje bo potrebno palčati cca. 200 eur, poleg tega moreš izobraževanje opraviti v 5-6 mesecih, če ne opraviš ti vzamejo izpit.

Ahjej spet bodo služili....
Horus

Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pojma nimam. Sej sem rekla da upam da ni res. Ker mi je tudi čudno, tudi jst nisem nikjer nič o tem brala/slišala.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Baje da je v pripravi nov zakon, da bodo morali vsi mladi vozniki še enkrat ponavljati del izpita na poligonu. Je blo po tvju.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Zaklenjeno