Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
se čist strinjam z mojo predhodnico roni
pa sej nismo mašine, neki stroji, da bi lahko kar na nek ukaz si dal komando ... zj pa ne mislit več nanj! to ne gre tak, pa saj je za vse potreben nek čas, ki mora pretečt, da se zadeve kolikor tolk znormalizirajo, pa sej gre za osebo, ki je z nami preživela en lep obdobje v življenju, nas nekaj novega naučila, ni to kr en ... to je nekdo, ki si ga mel rad z vsem srcem in dušo.

pa sej nismo mašine, neki stroji, da bi lahko kar na nek ukaz si dal komando ... zj pa ne mislit več nanj! to ne gre tak, pa saj je za vse potreben nek čas, ki mora pretečt, da se zadeve kolikor tolk znormalizirajo, pa sej gre za osebo, ki je z nami preživela en lep obdobje v življenju, nas nekaj novega naučila, ni to kr en ... to je nekdo, ki si ga mel rad z vsem srcem in dušo.
no pridem še jaz pojamrat,mi2 sva se včeraj na pustovanju srečala in glej ga zlomka je biu tam z ˝prijateljico˝ ki je očitno več kot to razen če se prijatli med sabo cartajo,lupčkajo itd itd ... pa šla narazen glih teden dni nazaj,mislim res mi je blo hudo še bolj me je prizadelo to da me nima niti tolko rad da bi vsaj malo bolj diskretn bil če ve da mi je hudo ko moram to gledat 

- miskica1983
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
!
spet sem pršla malce ven iz sebe dat....dons sva bla na kavi, nisem mogla več zdržat in sem ga povabila na kavo, povedala sem mu kaj čutim in da vidim ali dejansko obstaja sploh še kaka šansa za naju...in sem dobila odgovor da NE !on je sedaj ful srečen z novo....
zdej se bom mogla s tem resnično in dokončno sprijaznit in to sprejet....in poskušat bit srečna....upam da kmalu z nekom drugim....
zdej se bom mogla s tem resnično in dokončno sprijaznit in to sprejet....in poskušat bit srečna....upam da kmalu z nekom drugim....
-
- Komunikatorka
Miskica1983 ful mi je hudo zate ratal, ko sm zdele to prebrala. Prou stisnl me je pri srcu, ker si lahko predstavljam kako se počutiš
.
Drugač pa ja najboljš se je sprijaznit in ja seveda boš spoznala drugega in seveda boš spet srečna, samo ne obupat :bussi: .
Jz k sm bla zanč tok pametna sm spet nazaj na dnu... loh bi vedla, da bo tko. Ta tedn sm že tok prejokala, da sploh ne vem več kaj pa kako. No ja dobra stran tega, je da mam zdej tri kg manj
.
Najhujše je to, da se morš sprijaznit s tem, da ga NI več in, da ga ne bo več v tvojem življenju in potem je vrjetno vse lažje. Upam, da kmal pridem do te točke, ker tole ni več ničemur podobno.
Drugač pa, da ne bom čist OT... Ja res ful pomaga, da greš ven s frendicami in da probaš uživat ampak se strinjam z roni, ne morš jim težit cele dneve. In potem, ko si spet sam je še tok hujš.
Ampak ja nekak bo šlo življenje naprej, ker mora it in vsem, ki ste v tej fazi prebolevanja želim čim manj solz in bolečin pa seveda veliko lepih trenutkov
.

Drugač pa ja najboljš se je sprijaznit in ja seveda boš spoznala drugega in seveda boš spet srečna, samo ne obupat :bussi: .
Jz k sm bla zanč tok pametna sm spet nazaj na dnu... loh bi vedla, da bo tko. Ta tedn sm že tok prejokala, da sploh ne vem več kaj pa kako. No ja dobra stran tega, je da mam zdej tri kg manj

Najhujše je to, da se morš sprijaznit s tem, da ga NI več in, da ga ne bo več v tvojem življenju in potem je vrjetno vse lažje. Upam, da kmal pridem do te točke, ker tole ni več ničemur podobno.
Drugač pa, da ne bom čist OT... Ja res ful pomaga, da greš ven s frendicami in da probaš uživat ampak se strinjam z roni, ne morš jim težit cele dneve. In potem, ko si spet sam je še tok hujš.
Ampak ja nekak bo šlo življenje naprej, ker mora it in vsem, ki ste v tej fazi prebolevanja želim čim manj solz in bolečin pa seveda veliko lepih trenutkov

Re: !
miskica1983 napisal/-a:spet sem pršla malce ven iz sebe dat....dons sva bla na kavi, nisem mogla več zdržat in sem ga povabila na kavo, povedala sem mu kaj čutim in da vidim ali dejansko obstaja sploh še kaka šansa za naju...in sem dobila odgovor da NE !on je sedaj ful srečen z novo....
sj že to nekj da si ga prašala..

p.s. sreče ne išči v drugih ljudeh... moraš jo nati v sebi

@Jagoda_ to so tipi, ki niso dovolj zreli, niso sposobni se ukvarjati sami s seboj, razčistit in ajde v novo zvezo..

Meni je edinole zdele malce ''gadno'' vse skupaj, pa še z enim sva nehala, kar je po svoje prav ker me ni bil vreden.

Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
No evo. Dva meseca sta že mim, u men pa ena taka praznina
Sej se z dost stvarmi zamotim...Sam še zmeri pridejo trenutki-taki k je tale zdle. Ko sploh ne vem ka nej sama s sabo
Mah, sej verjento bojo še kr neki časa. Smotan mi je sam to, da sm tak odsotna na trenutke, sploh se ne morm skoncentrirat- u šoli, ko se pogovarjam s kom... Na nek način ga pogrešam. Sej mi je fajn ko sm z ljudmi, pa ne rečem da sm zdej skoz vesela, ampak bolš mi pa gre kot pa čist prve dni. Ampak vsak dan k grem domou, začutim u seb to praznino. Ker vsi so, njega pa ni. Men je to ful grozn, ta občutek-ko za človekom ki ti je nekoč pomenu ful velik-ostane sam še spomin...
Pa ful osamljeno se počutim
Pa je lah miljon ljudi okrog mene...k sm še kr sama. Upam, da bo tega enkrat konec.

za vse ki ste spremljle mojo zgodbo... tut moja zgodba je dobila konec. končno. po več kot 1 mesecu....
mi je bil pred kašno uro sposoben povedat v oči da noče bit več z mano in da hoče bit z uno kokošjo... aja-pozor: noče izgubit tok dobre prjatlce in hoče da ostaneva v stikih...haloooo PRJATLCE?!grrrrrrrrr še vseen sm upala da se ne bo tko končal....res sem verjela da se ne more tko končat. da on pa res ni tak...
vse je blo ok 5 let in kar na enkrat.... ja punce, očitno je možno. čeprov si govorimo ne ne, on pa ne, res ne more bit tko, on pa res ni tak,blablabla... na žalost se take stvari dogajajo
še vseeno ga pogrešam in ga mam rada do lune pa nazaj...ampak vsaj vem kaj on hoče...ne smem ga več klicat, ne smem se več vozt mim njegovga bloka...ne smem preverjat.....KONEC JE
mi je bil pred kašno uro sposoben povedat v oči da noče bit več z mano in da hoče bit z uno kokošjo... aja-pozor: noče izgubit tok dobre prjatlce in hoče da ostaneva v stikih...haloooo PRJATLCE?!grrrrrrrrr še vseen sm upala da se ne bo tko končal....res sem verjela da se ne more tko končat. da on pa res ni tak...
vse je blo ok 5 let in kar na enkrat.... ja punce, očitno je možno. čeprov si govorimo ne ne, on pa ne, res ne more bit tko, on pa res ni tak,blablabla... na žalost se take stvari dogajajo

še vseeno ga pogrešam in ga mam rada do lune pa nazaj...ampak vsaj vem kaj on hoče...ne smem ga več klicat, ne smem se več vozt mim njegovga bloka...ne smem preverjat.....KONEC JE

Roni - glavo gor in nasmešek na obraz. Vem da ti je zdaj ful hudo ampak če boš nonstop ponavljala kako ga imaš rada in kako ti je hudo bo sam še hujše. Dejstvo je, da je ta tvoj tip zdaj en mesec tipal teren, tako kot sem ti že na začetku, ko si napisala svoj post, povedala. In prosim ne bit tako naivna in mu verjeti, da se je v tem času sam učil in hodil na fax ker sem 100% da se je dobival z njo. Če tega ne bi delal se ne bi zdaj po enem mesecu odločil zanjo. V tem mesecu ti je lagal in te nategoval da je pridobival na času, če tam ne bi šlo bi se pa lahko še vedno vrnu h tebi. Vem da je to ful kruto slišat ampak tako je in prej ko boš začela razmišljati na tak način bolje zate, lažje boš šla naprej.
Danes pa se lepo zrihtaj, pokliči kolegice in pejdi na eno pijačko z njimi al pa na en sprehod, je ful lep dan in ga izkoristi maksimalno...na tega tvojga pajaca pa čimprej pozabi.
Danes pa se lepo zrihtaj, pokliči kolegice in pejdi na eno pijačko z njimi al pa na en sprehod, je ful lep dan in ga izkoristi maksimalno...na tega tvojga pajaca pa čimprej pozabi.

-
- Kofetarica
- Kontakt:
joj kak bi mu pisala, pa ga vprašala kaj ga muči! ker, ko sem ga včeraj vidla, kak je neki bogi,in vidim da se mu nekaj hudega dogaja v lifu! rada bi mu pomagala, sam kaj ko me ne spusti do svojega srca!
tak mi je jasno, da mi nikol nebo pusto, sam vseeno bi mu rada pomagala! pa bla ob njem! sam če neče,te pa pač žal nič nebo! sam, ko sem ga včeraj vidla...joj, spet tisti spomini, pa vse...vem da sem prav nardila,ko sem prekinla vse skup, sam mislim da nikol ne bom zvedla, kaj si on misli o vsej tej zadevi! zakaj se preprosto ne more mi odpret...joj! 

življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
roni napisal/-a:za vse ki ste spremljle mojo zgodbo... tut moja zgodba je dobila konec. končno. po več kot 1 mesecu....
Sem spremljala tvojo zgodo in sem ful upala, da se bo zate vse dobr iztekl. In ja zdej vidm, da se tud take stvari dogajajo in me kr zmrazi ko pomislm, da se to čez npr. 1 leto lahko zgodi tud men

Drgač pa Roni glavo pokonc, sej veš za vsakim dežjem posije sončk