Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

no sj... č boš gledala film probi najdt starejšo različico k je baje bolša. sicr pa, a maš višji nivo angleščino? k drgač maš itak več k en mesec še cajta
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *dreams*

Neprebrana objava Napisal/-a Lizzyka* »

pa obstaja tut look back in anger v slovenščini in se hitrej prebere kot angleška.
I Just Like Being Imperfect!!
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

naslov filma je isti k knjige.
ja, se strinjam. če ne najdeš filma, beri slovensko knjigo. tko sm jst nrdila s christopherjem.
Uporabniški avatar
račka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a račka »

ozri se v gnevu je naslov knige, je pa čist po angleški
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ~Papillon~ »

^^ Res ne?
Jst sm ga staknla na emule...

sam je TOK bedn, da ga nism mogla do konca gledat :D
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

eno vprašanje - če vzamem 6. predmet na maturi in grem potem pisat maturo in pišem dva dobro, tretjega (izbirnega) pa slabo, a potem se mi štejeta samo boljša dva pri vpisu na faks al kako? kaj pa če recimo dva naredim, tretjega pa pogrnem, a morem potem tretjega tut narest al se mi pač tista dva, ki sem ju naredla, štejeta normalno, unega se pa ignorira? anyone? :)
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

use k jih greš na maturo moraš nrdit, štejeta se ti boljša dva.

dns smo mato pisal...kontra je bla uh...jz sam molim cel dan že da bo2.če mi to uspe sm najsrečnejši človek na svetu in oblubm da si do konca mesca sama ne kupm nč za oblečt =) oh dobri bog pomagej mi! sicer pa je baje ravnatelj reku prfoxam v zbornci da nj ne dajejo četrtim letnikom popravcev razen če je res res res glup osebek.kar mi je ful v tolažbo!ker res res res glupa pa nism.ponavad mi manka tm ene 4 procente al pa kakšna taka skor dvojka je...kar me še bl razjezi.

uglavnem, držte pesti jutr!
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

držim pesti=) js pa jutr pišm mto, pa itak nč ne znam :cry: oz znam, ampak sm tak baksuz da pač pišem šut ker se iz testa ne znajdm. bah... pa jutr še zgodovino pišm, grrrr, grozn. upam d bo tist pozitivn, glede mate sm pa že nekak obupala in se psihično prpravla na jesenski rok... še sreča d si bom vzela frej leto, ne bi bla tok na izi, če bi bla že vpisana na fax.
safrrrrrrrrrr :?
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

buubbika napisal/-a:Sm gledla zdj na netu, pa nikjer filma :? . Supr..

Mi smo ga u šoli gledal..pa se mi zdi, da ni tko zlo podoben k kniga. slovenska kniga pa je skor dobesedn prevod angleške knige. Tko da se splača prebrat. Če ne druzga za bolše razumevanje vsebine.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
Lučkica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lučkica »

look back in anger je baje tolk zajebana za branje, da se je sploh ne splača brat. js nism ne tiste od psa, ne te prebrala... ker ti vzame baje ful preveč časa in je bolš da si tolk več časa za slovnico vzameš.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

mi smo gledli v gledališču look back in anger k so pršli z amerike igrat.
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Lučkica napisal/-a:look back in anger je baje tolk zajebana za branje, da se je sploh ne splača brat. js nism ne tiste od psa, ne te prebrala... ker ti vzame baje ful preveč časa in je bolš da si tolk več časa za slovnico vzameš.

A v šoli niste nč obravnaval teh knjig? K nam je v 3. letniku prfoksa dobesedno celo knjigo prebrala in zravn komentirala, tko da mam čist na vsaki strani v knjigi kkšn komentar zravn napisan. In sm pol za maturo šla čez pa brala komentarje, pa tisto, kar sm mela podčrtan.
Psa smo pa tut mogl doma prebrat, pol je pa za vsak poglavje posebej povedala, kaj je pomembn, najpomembnejše dogodke smo pa še posebi obravnaval.
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

[vanessa] napisal/-a:mi smo gledli v gledališču look back in anger k so pršli z amerike igrat.

mi tudi, 2 leti nazaj.. samo se nič več prav ne spomnim, tak da bo treba še 1x prebrat.. ta pes pa mi je tak bedna knjiga.. nevem zakaj vsi pravijo da je dobra.. meni je katastrofalna.. :?
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

Men je tut l.b.a bolša kokr pa ps. Smo pa lansko leto obrovnavali l.b.a in letos psa. Pa še l.b.a smo gledali v slov. gledališču in nato še na šoli, ko so prišli iz Amerike.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

mene pa zanima kako se kaj pripravlate na pisni del iz angleščine(poklicna matura)....??????
am...malo me nočne more tlačijo..ker sem edina ko sem se iz našega razreda vpisala v šolo v LJ in itak mi vsi bluzijo kak so ljubljančani pametni...bla bla...da bodo tam ziher večje omejitve točk... :( ....mi je že po eni strani žal da nisem vpisala MB tako kot vsi ostali...
am...dajte me potolažit in rečt da ni to res.....hehehhehe :D :D ....itak je odvisno koliko časa je mel kdo da se je učil....
(gre pa se za visoko zdr. v LJ...)
trapa jaz.... :?
Zaklenjeno