Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

čokolinček napisal/-a:izpit imam pa 17.ga
Obleci se v zeleno, po uspešno opravljenem izpitu pa na enga Guinness-a. :D
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čokolinček »

Ekola, jutrišnji dan se bliža !!! Včeri sva se lih z mami menle in mi je rekla, naj se ne sekiram če bom padla ker da enkrat mi bojo že mogl podpisat, da sm nardila. Ne vem, mam mešane občutke, glede na to, kako sem vozila zadnje ure - bom naredila v šesto in očitno imela 100ur :lol:

Ne res, zdej točno vem kaj me lohk spravi iz tira - živčnost oz. trema in čisto nič drugega. In če ne bom naredila, ne bom tiho ampak bom rekla komisantu, da se zavedam da znam dobro vozit in da bom previdna in varna voznica in da me je pač danes trema drago stala. Res si želim SREČE !!! (Ker ja, pri glavni jo enostavno res moraš imet, žal je tko)

Mi je pa toooooook hudo ko vidim, kako folk ne zna parkirat, kako se ne znajo pravilno postavit v križišče, kako ne dajejo žmigovcev pri pomembnih križiščih, kako izsiljujejo, se nalepijo na rit -ne držijo razdalje... In taki so po možnosti dobil izpit takoj v roke, in pol mislijo da so vse ceste njihove, čist prepričano v to kok oni dobr vozijo ker so pač mel srečo in nardil v prvo :?
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Srečnooo Slika
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
change_person
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a change_person »

čokolinček napisal/-a:Mi je pa toooooook hudo ko vidim, kako folk ne zna parkirat, kako se ne znajo pravilno postavit v križišče, kako ne dajejo žmigovcev pri pomembnih križiščih, kako izsiljujejo, se nalepijo na rit -ne držijo razdalje... In taki so po možnosti dobil izpit takoj v roke, in pol mislijo da so vse ceste njihove, čist prepričano v to kok oni dobr vozijo ker so pač mel srečo in nardil v prvo :?

Jaz sem po eni strani prav srečna, da sem naredila v drugo, saj bi v nasprotnem primeru mislila, da obvladam in tako kot ti praviš, kar pa je bilo daleč od resnice. Ker sem naredila šele v drugo, sem bila tako bolj pazljiva na začetku in raje malo bolj počasi vozila ter tako pridobila zaupanje v svoje sposobnosti in je sedaj z vsakim kilometrom boljše.
Sicer pa srečno jutri! :gut:
AnčiZaspanči
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a AnčiZaspanči »

change_person napisal/-a:
čokolinček napisal/-a:Mi je pa toooooook hudo ko vidim, kako folk ne zna parkirat, kako se ne znajo pravilno postavit v križišče, kako ne dajejo žmigovcev pri pomembnih križiščih, kako izsiljujejo, se nalepijo na rit -ne držijo razdalje... In taki so po možnosti dobil izpit takoj v roke, in pol mislijo da so vse ceste njihove, čist prepričano v to kok oni dobr vozijo ker so pač mel srečo in nardil v prvo :?

Jaz sem po eni strani prav srečna, da sem naredila v drugo, saj bi v nasprotnem primeru mislila, da obvladam in tako kot ti praviš, kar pa je bilo daleč od resnice. Ker sem naredila šele v drugo, sem bila tako bolj pazljiva na začetku in raje malo bolj počasi vozila ter tako pridobila zaupanje v svoje sposobnosti in je sedaj z vsakim kilometrom boljše.
Sicer pa srečno jutri! :gut:

Men je blo v drugo tut bolš. Bolj sem bla prepričana sama vase in v svojo vožnjo kot prvič.. Ne vem če bi se po prvi glavni lahko kar usedla v avto brez inštruktorja in se pelala ker pač nism bla sigurna ko sem kakšno stvar nardila :)
Fay
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Fay »

Čokolinček srečno jutri. Držim pesti! Ti pa poskušaj tremo stresti iz sebe... :wink:
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a RoNcoLiNo »

Čokolinček srečno,držim pesti in vrjamem da ti zdaj uspe! :)

Eno vprašanje.jaz imam jutri društven cpp,ali so to iste pole kot na prvem cppju in imaš samo manj napak lahko ali so drugačne pole?
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Društveni cpp - pole so iste, imaš pa komisijo zraven ki te gleda. Za tja rabiš knjižico od AŠ, osebni dokument, zdravniško spričevalo, kartico od prve pomoči.
Vse je isto, piše se 45minut, komisija se sprehaja gor in dol, tako da kakršnokoli plonkanje odpade (pri nas so dobili eno in so ji za čudo vzeli samo kuli v katerem je mela listke, in ji dali drugega) ker te skos gledajo. Definitivno je bolj strogo ocenjevanje - če imaš 12 (se mi zdi???) kazenskih točk, nisi naredila in moraš it še enkrat.
Pole so pa iste, reč svojmu inštruktorju naj ti jih da -ponavadi majo te iste pole inštruktorji in se učiš iz njih. Js sm mela srečo, da sem se učila po polah in sem dobila ISTO polo kot sem se učila iz nje :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

čokolinček...kako je šlo???
sunset21
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a sunset21 »

čokolinček, si razturala a ne?
Uporabniški avatar
Lamia
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Lamia »

Joj, js delam tale izpit že dve let on and off :S Naslednjič mam društvenega (končno!), tko da res upam, da bo šlo vse skoz tko kt treba. Sm pa ful nezaupljiva v moje zmožnosti :D
And I'd give up forever to touch you.
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

:D

Naredilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Čestitkeeeee in srečno Slika pa ne preveč Slika
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a dolce_chicco »

Čestitke in pa varno vožnjo :wink:
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Zaklenjeno