Ekola, jutrišnji dan se bliža !!! Včeri sva se lih z mami menle in mi je rekla, naj se ne sekiram če bom padla ker da enkrat mi bojo že mogl podpisat, da sm nardila. Ne vem, mam mešane občutke, glede na to, kako sem vozila zadnje ure - bom naredila v šesto in očitno imela 100ur
Ne res, zdej točno vem kaj me lohk spravi iz tira - živčnost oz. trema in čisto nič drugega. In če ne bom naredila, ne bom tiho ampak bom rekla komisantu, da se zavedam da znam dobro vozit in da bom previdna in varna voznica in da me je pač danes trema drago stala. Res si želim SREČE !!! (Ker ja, pri glavni jo enostavno res moraš imet, žal je tko)
Mi je pa toooooook hudo ko vidim, kako folk ne zna parkirat, kako se ne znajo pravilno postavit v križišče, kako ne dajejo žmigovcev pri pomembnih križiščih, kako izsiljujejo, se nalepijo na rit -ne držijo razdalje... In taki so po možnosti dobil izpit takoj v roke, in pol mislijo da so vse ceste njihove, čist prepričano v to kok oni dobr vozijo ker so pač mel srečo in nardil v prvo