Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

Joj to je res mal bed, če ne drugač bo pa v tem času, ko se ne bosta slišala vsaj spoznal kaj je izgubu pa bo pol tok lepš k se vrne :) .

Aja to, glede mojga bivšga, da se je spremenu sm misnla tko nasplošno. Na začetku je biu prvo leto ful pozorn pa use bi naredu zame, jz sm bla pa žal tok mlajša in nism sploh vedla kaj je ljubezen in povrh vsega sm bla ful razvajena pa ga nism znala cent. Potem se je pa sčasoma ful spremenu in zdej si ni niti mal več podobn. On pravi, da je to zarad mene sam sm prepričana, da ni res. Ah ja pustmo to, škoda besed :D
roni
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a roni »

res fino da mamo tale naš forum da se mal izkašljamo :)

:bussi: za vse ki koga pogrešate...
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Mene je zdle neki prijel in sm šla gledat njegovo sliko ... pa mi je tak čudn občutek, sploh si ne morm predstavljat, da sma kdaj bla skup, da sma s tem človekom spala v isti postli ... Čudno je. :nixweiss: Ampak še vedno ful vlkrat razmišljam kaj je šlo narobe, da se je vse obrnalo čist drugač kot sm na začetku verjela. Upam sam, da se bo nekoč najdu en za mene, ki me bo očaral še bolj kot ta in potem bo spet vse lepo in prav. Zdej se bom pa mogla sprijaznit, da včasih pač ne mormo met tistga kar si najbolj želimo. Sam sej, treba se je naučit s tem živet, čeprav je tako življenje bolj bedno kot kej druga. :nixweiss:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
roni
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a roni »

Punce moje, be strong! :)
zuni sije sonček, pa men je tok fajn zdele k sm si do konca naglas dala komad Pussycat Dolls - I Don't Need A Man.
:bussi: rada vas mam
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tami »

Evo po 9mescih lahko rečem, da sm ga prebolela. Spoznala sm enga super fanta in pozabila na unga butla :D Hvala bogu! Po dolgem času mam spet metuljčke v trebuhu, lebdim nad tlemi in sm srečna.

Pogumno punce!!! :bussi:
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

Tami :gut:
jez sm tud na bolši poti kukr pred 3 mesci d ga prebolim...
sej bo... :)
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tami »

Itak da bo!!! Mora bit!!! :D :wink:
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

Ravno poslušam komad Timbland feat. One Republic - Apologize in se mi zdi ravno prav za v to temo.

Normalno, da se nekoga, ki si ga mel z vsem srcem rad, ne da kar izbrisati iz srca, samo vse nekako se da, samo času je treba dati čas, pa se vse uredi. Jst lahko rečem, da sm njega mela full full rada, z njim sm si predstavljala življenje, otročka, res sm nekak mislila da bova vedno skupaj. Ampak hvalabogu lahk rečem, da se ni tako izteklo, sej dejans šele sedaj vidim, da me on res ni bil vreden in da si zaslužim velik boljšega, katerem bom jst na prvem mestu in ne vse ostale stvari.
Zmir so mi vsi govorli, da on ni zame, ampak saj ne pravijo zastonj, dokler si sam zatiskaš oči pred resnico poj ne vidiš ...

Ne more on nikoli okol govort, kr svoje dni sem ga mela res rada, ampak so se trenutn zadeve tok spremenile ( oziroma jst sem se ) in tudi če sem samska, to ne pomeni, da sm sama in osamljena. V tem času od kar sva šla narazen sem spoznala ogromno novih ljudi, navezala stike, obnovila prijateljstva ( B :oops: ) ter seveda spoznala njega ...
po eni strani mi je žal teh 4 let, ki sm jih z njim preživela, ampak dobr za nekaj je bilo že dobr tudi to ... Bo pa on nekje vedno delček mojga srčka, ampak res sam delček
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

BIBI, a novega fanta si spoznala :) ?
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

*Lara* napisal/-a:BIBI, a novega fanta si spoznala :) ?

Ne sam njega, še velik drugih fantov, s katerimi mamo tak lep prijateljski odnos.
drgač pa mi takle kot je sedaj prav paše, kr ne maram več tistih obveznosti s kom, kam greš ... itd

*Lara* kako pa vi2?
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Midva sva kar o.k...čeprav hm...včasih me jezi ker iz muhe dela slona...to sam dobro ve...Ampak drgač pa štima :)
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

no, moj ma zelo resno zvezo z drugo... tako da je res čas, da ga spravim iz glave... za zmeraj... :cry:
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Včeri sm odkrila en komad z res lepim besedilom.

Ako poželiš da mi se vratiš,
gledaj da to ne bude skoro.
Vreme daj mi da te prebolim,
dodji kad prestanem da te volim.

Včeri k sm prvič slišala ta refren sm se spomnla da je čas točno eno leto kar me je pustu.Točno en let nazaj sm se jokala dva tedna skupi in nism bla v celih dveh tednih zmožna pojest enga jogurta.Takrat sm shujšala ene 10kil v dobrih dveh tednih.Čist sm bla depresivna.Sej drugače sva hodila samo pol leta,ampak v teh pol leta sm ga tako vzljubila in res sem ga mela najrajši na svetu.Bil je res srček,ampak premlad zame.Ubistvu sem šele kasneje to pogruntala.Veliko ljudi mi je to že prej govorilo,ampak jih nisem poslušala ker me je imel res zeelooo rad.Ko me je zapustil sem misnla da me bo konc,samo s sestrično in najbolšo kolegico sem se lahko pogovarjala ne da bi mi šlo na jok.Onedve sta mi tudi najbolj pomagale da sem ga prebolela.Ampak ob poslušanju tega komada se mi je veliko spominov vrnilo.Mislm konec je bil tako boleč da sploh ne morm razmišlat o tem kar je bilo lepega.Prebolela ga čisto dokončno ne bom nikoli,ampak je pa res ko sem ga uspela spravt iz glave da sem imela najbolše poletje v svojem življenju.Bilo je težko ampak čas mi je zacelil rane,ki so še zmeraj,vendar zaskelijo samo na trenutek.

Punce samo pogum...In moč...
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

seveda je težko, tudi meni je bilo, ko sva šla narazen ( ampak to ne sedaj, pred dobrim letom dni, ko sva šla prvič in preden sva nazaj skup prišla ) ... kaj pa vem, zdaj sm se tolk spremenila, tud mišljenje mam popolnoma drugačn kot pred kakšnim letom in sedaj cenim velik bolj kakšne druge stvari kot takrat ... ene so boljše, druge pa slabše, kr dejansko počnem stvari, ki jih prej ko sm bila z njim v vezi nikoli ne bi.

z mojim bivšem sm kar precej resno mislila, si nekje planirala stanovanje in vse, celo na otročku sva delala, kr si ga je on velik bolj želel kot jst, čeprav je na konc okol vsem pravil, da sm ga htela z otrokom nase priklenit :roll: ... ampak dobr, te stvari sem pozabla, vem da mu ji oprostit nikol ne bi mogla in bi blo vedno nekje v meni prisotno.
narazen sva šla na zelo krut in grd način, in ena zadeva me še čaka in vem da bo zelo težko
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Ja jst ubistvu lahko rečem da ko sem ga prebolela da sem odrasla.Spremenila sem se totalno.Odprla sm se in postala bolj komunikativna bolj vesele narave in vse.Vem da sem sama delala veliko napak v najini zvezi,ki jih po tej izkušnji ne bom več.Oziroma se bom zavedala kdaj jih delam in da to ni dobr.Velik sm se naučila in velik sm odnesla od tega.Na srečo :)
Zaklenjeno