Ravno poslušam komad Timbland feat. One Republic - Apologize in se mi zdi ravno prav za v to temo.
Normalno, da se nekoga, ki si ga mel z vsem srcem rad, ne da kar izbrisati iz srca, samo vse nekako se da, samo času je treba dati čas, pa se vse uredi. Jst lahko rečem, da sm njega mela full full rada, z njim sm si predstavljala življenje, otročka, res sm nekak mislila da bova vedno skupaj. Ampak hvalabogu lahk rečem, da se ni tako izteklo, sej dejans šele sedaj vidim, da me on res ni bil vreden in da si zaslužim velik boljšega, katerem bom jst na prvem mestu in ne vse ostale stvari.
Zmir so mi vsi govorli, da on ni zame, ampak saj ne pravijo zastonj, dokler si sam zatiskaš oči pred resnico poj ne vidiš ...
Ne more on nikoli okol govort, kr svoje dni sem ga mela res rada, ampak so se trenutn zadeve tok spremenile ( oziroma jst sem se ) in tudi če sem samska, to ne pomeni, da sm sama in osamljena. V tem času od kar sva šla narazen sem spoznala ogromno novih ljudi, navezala stike, obnovila prijateljstva ( B

) ter seveda spoznala njega ...
po eni strani mi je žal teh 4 let, ki sm jih z njim preživela, ampak dobr za nekaj je bilo že dobr tudi to ... Bo pa on nekje vedno delček mojga srčka, ampak res sam delček