*sanja* napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:Jaz mam po mojih izračunih nekje 2000 besed. Meni se to zdi normalno, s 1000 besedami ne bi mogla vsega povedati.
Men se pa to ne zdi normalno. Če mene vprašaš, je to preveč. Ker oni že tko sestavjo, da se da s 1000 besedami vse lepo povedat. Sj sj sm tut ponavad preveč napisala, sam na maturi sm pa glih mal mn k 1000 besed, pa sm ful dobr pisala.
Vrjamem, da se s 1000 besedami da vse povedat. 2000 besed je pa pomoje ful preveč, pa tut če si dobr napisala. Vrjem mi, da niso glih srečni, če dobijo enkrat daljši esej za prebrat, kokr je predvidena dolžina.
Sj pr eseju je umetnost tut to, da pravilno izluščiš pomembne stvari pa napišeš bistvo.
Takih nas je kar nekaj. Sicer pa jaz vedno pišem dolge eseje in vedno so dobro ocenjeni. Gre se bolj za to, da potem narediš več slovničnih napak. Pač tveganje, jaz sem na slabšem, če delam napake. Sicer pa imam raje da več povem, kot premalo in ko se razpišem se pač razpišem. Bomo videli kako bo, a dolžina sama po sebi ne bi smela vplivati na oceno.