zanimivo, Saarijarvi, tega nisem vedel. izgleda se država res trudi da bi čim več ljudi spravila skupaj
drugač se pa strinjam s Firestorm - na poroko povabiš ljudi, ker si želiš njihove družbe, da so zraven, ne da sofinancirajo poroko z darili. to je potem bolj fundraiser kot kaj drugega. pa tudi, če bi imel tak plan, kaj ti bojo neka draga darila, ki jih mogoče sploh ne rabiš, rabiš pa denar? ti nekdo prinese nek šampanjec za 500 eur, kaj drugega kot spiti ga ne moreš.. razen če zahtevaš še račun zraven, da ga neseš nazaj
najboljše da v vabilo za poroko kar položnico vtakneš, pa naj nakažejo keš namesto da darila nosijo.
pro-tip - potem ko nakažejo, pa še prestaviš poroko na datum, ko ne morejo priti, pa si zmagal 
kar se medenih tednov tiče.. meni je tudi pri tem dosti vseeno, mi ni do nekega prestiža. če bi si lady želela nečesa posebnega, bi sodeloval, bi pa želel, da dobro premisli, ker bi se mi zdelo najbolj brezveze, če bi dala kup denarja za nekaj, kar bi se izkazalo za totalno sranje, kjer ne bi uživala.