Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

micamaca napisal/-a:no moj idealen finale bi bil pa Klemen vs. Emil ... upam da obema rata :)

se strinjam, sam pol ne vem, za koga bi navijala :)
...just breathe...
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *dreams*

Neprebrana objava Napisal/-a Lizzyka* »

bubbles napisal/-a:
micamaca napisal/-a:no moj idealen finale bi bil pa Klemen vs. Emil ... upam da obema rata :)

ja enako!usaj ne bi denarja porabla za glasove k se ne bi mogla odločt..razen če bi izmenično klicala...mal za enga mal za druzga..hihih :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

oka!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Dec. 2010 19:36, skupaj popravljeno 1 krat.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jst sm prejle vidla đerija, emila, špelo in klemna k so šli u bar...pa morm rečt, da je klemen res en srček :P sam mal je mejčkn se men zdi :D
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

~NIA~ napisal/-a:jernej nj se zdej spoka!

upam da ga res vrže ven
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Ewchk »

Klemen je zmagu!!!!! :D :D :D Ko so baje na koncu keš štel je mel Klemen 300.000 več... To je pa preveč drnarja da neb zmagu!!!! Jeeeej! V pondelk mi je reku da še ni odločen koga bo spulou, sm mu sicer težila nej da Jerneja vn... No sej bomo dons zvedl.
Če nisi del rešitve, si del problema.
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

:jump:
Iz Klemnovga bloga:

60. Dan: Spet v baru / Koga izločiti?.

22.11.2006 06:15
Dobro jutro vsem,

Od današnje noči naprej sem spet nazaj v baru. Naši ekipi je uspelo zmagati to dvodnevno "tekmovanje" z razliko okrog 400 tisoč tolarjev. Vsa zasluga gre vam obiskovalcem, ki ste me podprli. Nekateri ste prišli tudi iz bolj oddaljenih koncev Slovenije in nazdraVili na moj obstanek, še posebej pa se moram zahvaliti avtobusu korošcev, ki so me prišli podpret danes zvečer. Res sem bil presenečen in tega nisem pričakoval vse do trenutka, ko ste vsi v istih opravi (belih majicah z napisom "Korošci smo zmeraj za mušter bili") vstopili v bar. Hvala organizatorjem Preša Pubu in Trgovini Mojca, da ste me podprli in me s tem spet spomnili na veliko podporo od doma.

Se bom na kratko spet ustavil pri tistem včerajšnjem sporočilu gospodični. Kot sem izvedel je bilo vse skupaj še kar dramatično predstavljeno, npr. v stilu "Korošec zaljubljen?" in podobno. Naj povem, da je zgodba čisto preprosta. Pač v mojih prvih pet in pol tednih bara se mi je ta punca pač najbolj vtisnila v spomin. V enem od večerov sva se spoznala, se pogovarjala, plesala in to je bilo to. Jasno je potem, da sem bil vesel, da sem jo nenadoma spet videl za šankom in pač nisem hotel izpustiti priložnosti, da bi jo povabil na pijačo. Zaradi kamer, "vdora" ekipe in nerodne situacije pač očitno zdaj to zgleda nekakšen veliki love story. No, kot vidite ni tu neke velike dramatike, pač povabilo na pijačo, ki se žal ni posrečilo.

In na koncu seveda obvezno vprašanje: Koga boš dal ven? Daj Jerryja in mu vrni milo za drago....ne, daj Špelo, ker že od začetka igra...pa ne, daj Ines, itak ni šla zasluženo not...pa ne no, daj Gregorja, ker se ti prilizuje in je hinavski.....pa ne, daj Emila, ker moraš izločiti najhujšega konkurenta... :)) Tako nekako izgledajo vaši posti in zanimivo jih je brati. Moram pa priznati, da je odločitev zelo težka in nefer. Odločil se bom seveda sam, mi pa lahko v razmislek napišete...

...Zakaj bi moral ostati;

Jerry:
Špela:
Ines:

P.S.: Emil in Gregor v tem izločanju ne prideta v poštev, ker se dobro razumemo in sta fanta na mestu.

Se veselim vaših odgovorov in si pišemo.

Lp
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

bubbles napisal/-a:

Js pa vem... :D Za Klemena! :D Tok sm vesela da je nazaj da tud povedat ne znam... Pa sploh ne vem kaj mi je, ker modela sploh ne poznam, sam tok je kjut... :wink:
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

jeeee, bravo klemen :jump:

sicer pa k je že taka debata okol tega koga naj da ven... tud če izloči Jerneja, v soboto tkoaltko še nekdo leti ven... in to bo potem šele zanimivo... ker če danes Jernej gre, potem ostanejo samo "tadobri" in me res zanima, kako si bodo potem potalal minuse med sabo :gruebel: ...
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
catty
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: primorska kjer je vedno sončk, tud kdr ga ni

Neprebrana objava Napisal/-a catty »

glej misrap, če bi ti jerneja zares poznala, ne bi tako govorila, bi se kar strinjala z večino.
Jadie
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a Jadie »

Hura! Klemen je notr! Šele zdaj sem zvedla in sem ful vesela. Čestitke!
Upam pa, da bo toliko pameten in dal Jerryja ven, ker si ta tip ne zasluži bit v Baru. Sam zdrahe dela.
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

Pa tale Klemen je karakterno sanjski moski :D

Hvala bogu, da je zmagal.
Jadie
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a Jadie »

Meni ta tipček postaja tudi vedno bolj simpatičen. Ful mi tak nežeb deluje, pa očke ima ful srčkane.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

Lastovica napisal/-a:Pa tale Klemen je karakterno sanjski moski :D

hehe mal ga zredimo, pa pošljemo na bb v fitnes, mu pobrijemo tisto bradico, ga oblečemo v ene dobre cune pa ne bo samo karakterno sanjski :D
The secret of success is consistency of purpose.
čokoholičarka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: neverland

Neprebrana objava Napisal/-a čokoholičarka »

jst pa včerej nisem bara gledala pa me sam zanima kdo je zmagal?!pa upam d je klemen :razz:
Odgovori