hayley napisal/-a:Jaz sem dejansko to naredila, sem šla na eno pijačo z njim in takrat sem se odločila, da imam filing, da lahko greva skupaj.
No sej, zato pa pravim, da si fejk profil, četudi sem se s tabo dobil in četudi so se tudi drugi tukaj dobili s tabo in četudi noben tukaj ne misli, da si fejk profil.
Glede na to, da si se pred dnevi pičila tukaj bolj z vsemi kakor jaz kadarkoli (mi je kar malo odleglo, da nisem sam, zdej mi boste spet očitale/-i empatijo oz. pomanjkanje le-te

) - mal mi je odleglo, ker sva se tudi midva kar fajn prepucavala že večkrat - no glede na to, da si tam pokazala čustva, prizadetost, v tistem delu ne kažeš, da se fejk profil, tak da se zdaj bolj nagibam celo k temu, da nisi.
Čeprav mi je čudno, da se z enim dobiš 1x, poznaš ga zelo bežno in se kar odločiš, da greš z njim potovat. Potem itak postane tudi tvoj fant.

(
No, mogoče se čudim temu vsemu, ampak verjetno bi tudi sam tako, da bi z žensko šel nekam, potem bi pa postala moja punca)
Jah internet in v živo. Jaz sem samo nekam dal gor oglas, da iščem družbo za hodit ven. Oglasi se mi ena, ki je delovala online čist normalno, lepo pogovorljiva. Ko se dobiva -
nightmare - sem pisal o tem tukaj. Celo stvari, ki mi jih je povedala online, v živo jih ni vedela še 1x povedat

Svašta. Me je prestrašila potem, ko je "izgubljala" stvari v mojem avtu preden sem jo odložil, ampak potem ji nisem nič odpisoval in je dala mir
In potem sem na istem online kanalu "našel" te plesne ((tudi) na čuden način s čudnim "priporočilom"), kjer se sedaj počutim kot
ljubljenček* od "šefice"

Je prijazna, ima empatijo (morda še kaj več), ne vem pa kolk piha na dušo takrat ko rabim - ampak daje mi komplimente, ki mi jih noben(a) ne daje. Ni jih veliko, ampak so pravi v pravem času, saj jaz ji jih vračam. Fajn je. Sedaj so se mi začela odpirati čustva, ne samo spolna čakra, kar mislim da se vidi v nekaj mojih zadnjih prispevkih -
zadnjih stavek nima toliko veze s šefico, kakor s tem kaj se mi dogaja v plesu*sej po mojem nimam ekskluzive glede ljubljenčka, ampak meni je res fajn
Če se vrnem k dopustu. Me vleče in Beograd (mayaeb me itak dobro pozna in tudi zna pihat na dušo

- sam mogoče poletje ni ravno pravi termin?), tudi Barcelona, Ibiza je predraga. Po mojem nimam jajc. Bom pa moral nekaj narediti, ker moram ven iz cone udobja, pa tudi kaj drugega od Istre/SLO obale še videti. Mislim, da ni OK, da me je toliko strah potovati, jah ni najboljši občutek sam iti nekam daleč. Drugo bi bilo, če bi to bila vsaj službena pot.
Drgač pa se z eno morda jutri dobim, ki deluje boljše od vseh teh.

Sedaj niti nimam nekih težav ženske spraviti na dejt, sam večinoma dolgočasiva en drugega, tale pa mi vrača
pikre komentarje, z načinom govora spominja na bivšo, s čimer me zabava. No ne smem prehitevati, samo en zanimivi chat sva imela, ki sem ga celo jaz prekinil, ker sem hotel iti spat, upam da se dobiva
Glavno ja, po mojem nisem niti tistega pol leta kot študent, dejtal toliko kakor sedaj pri starih letih, tak da mislim, da sem se tukaj malo premaknil, kar se mi zdi OK

"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)