MissRap napisal/-a:Kar jaz vem je eden od njegovih "frendov" za tisk povedal,da sploh niso frendi.Sej je celo tukaj nekje gor dana stran od odlomka iz časopisa. Tudi jaz navijam za Jerneja. LP
hihi jst tudi, pa čeprav jih je dost proti njemu pa tud kot čistilec avtobusnih postaj je čist luškn tko da upam, da ne bo izpadel...čeprav kot zgleda nima veliko možnosti, da ostane... sicr pa kot sem opazla mu je priljubljenost narasla, wiiiiii
Najbolj mi je pa pr njemu všeč,ker nrdi vse super,česar se loti.Res bolšga tipa v baru ne bi moglo bit. LP
omg, teli miss rap vedno uspe da ostanem brez besed....jernej je zate ikona al kaj?mas doma cel oltarcek pa sveckice...dejdej...
drugac je pa ta bar tok dolgocasn ratu,da je neverjetno...ze res da je klemen kul fant sam oddaja ni zard njega nc bol zanimiva....moje mnenje seveda
Jaz sem tud za Klemna in Emila...
O Ines eno tako slabo mnenje dobila... Pa ne da bi kaj takega rekla al nardila, ampak vedno bolj mi je antipaticna... Pa sploh nevem zakaj..
jemina napisal/-a:Jernej kot oseba ja čiz preveč super ja
Lej prvo ku prvo ga ne poznaš.
A nisi ti tista,k je neki norela za Gregorjem?Kako da ti ni več ušeč?
Meni je Jernej super oseba,če tebi ni ni moj problem.
LP
Špela kot taksistka, sam ena beseda: dizastr!!
Ena od tistih zarad katerih smo pol use ženske slabe voznice. Najhujš je pa itak da sred noči pozabš luči pržgat. 2x! A je bil Bar učeri sploh polhn? Men je zgledal čist prazen...