Tak k je navajen & tak k je men najbolj všeč

) in mu je blo zelo všeč, tko da ne pomnim več, kdaj je bil nazadnje "neurejen" tm spodaj.

Jst bi tipa, brez pretiravanja, vrjetn pobruhala, če bi dubla v usta kšno 5-centimetrsko kocino...o fuj!
) brije, okol si pa čist na kratko postriže.Yazmeen napisal/-a:Drgač pa, kot sm že povedala...tip mor bit za moje pojme urejen! Če se že ne brije, da si vsaj mal skrajša dlake, ne pa da ma celo Jimmy Hendrix čupo okol tičaJst bi tipa, brez pretiravanja, vrjetn pobruhala, če bi dubla v usta kšno 5-centimetrsko kocino...o fuj!
zdej mi gre na bruhanje ko samo pomislim
Yazmeen napisal/-a: Drgač pa, kot sm že povedala...tip mor bit za moje pojme urejen! Če se že ne brije, da si vsaj mal skrajša dlake, ne pa da ma celo Jimmy Hendrix čupo okol tičaJst bi tipa, brez pretiravanja, vrjetn pobruhala, če bi dubla v usta kšno 5-centimetrsko kocino...o fuj!
Moj se po jajčkih (kera smešna beseda) brije, okol si pa čist na kratko postriže.
...joj, misl na kej druzga, misl na kej druzga, misl na kej druzga, morje, sonček, koktejl...
tko da.. shaved!
Yazmeen napisal/-a: ...joj, misl na kej druzga, misl na kej druzga, misl na kje druzga, morje, sonček, koktejl...