Spletne trgovine
-
- Cosmofrik
Dita- napisal/-a:Mene zanima če katera kopuje preko Asosa? Kakšna je poštnina, carina? Kakšen je način plačila... čim več info lepo prosim
Carine ni, ker smo v EU. Poštnina pa je odvisna od teže. Od 4 do 10€. Jaz plačam s kreditno kartico Mastercard, sprejmejo pa praktično vse. Nisem 100% ampak plačilo po povzetju ni možno.
buubbika napisal/-a:nikaragua napisal/-a:mene pa neki zanima...a ve kera tocn naslov spletne trgovine z oblačili iz anglije kjer imajo zelo veliko od Tom Tailor and Helly Hansen in tudi ostale ferme?
trgovina naj bi bila neki na m?? sm ze full probavala z stričkm googlom pa mi nekak ne rata pridt do njej... je neki v smislu mdm, mda, ... nevem pa tocno!!!!
upam da kera kej ve o tej trgovini...
Sicer ne vem, če je to ta stran, ampak imajo same firme;
Dress for less
hvala za naslov te strani ampak ni pa tocno ta ki jo iscem...
Spletna trgovina s spodnjim perilom, kopalkami, pižamami, majcami ...
www.lisca.si/trgovina
Še posebej zanimiv oddelek z akcijami:
http://www.lisca.com/index.php?page=akc ... I&local=si
www.lisca.si/trgovina
Še posebej zanimiv oddelek z akcijami:
http://www.lisca.com/index.php?page=akc ... I&local=si
Ne zgleda tako slabo ta stran. Samo sedaj še nebi naročila.
Če mislite res to speljat, pomoje najbolje da odprete posebno temo o skupinskem nakupovanju, da se tam dogovarjate
Da se ne bo ta tema smetila.
Če mislite res to speljat, pomoje najbolje da odprete posebno temo o skupinskem nakupovanju, da se tam dogovarjate

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
spice girl napisal/-a:Dita- napisal/-a:Mene zanima če katera kopuje preko Asosa? Kakšna je poštnina, carina? Kakšen je način plačila... čim več info lepo prosim
Carine ni, ker smo v EU. Poštnina pa je odvisna od teže. Od 4 do 10€. Jaz plačam s kreditno kartico Mastercard, sprejmejo pa praktično vse. Nisem 100% ampak plačilo po povzetju ni možno.
A ni poštnina zmeri ista? Js dam zmeri 5 funtov

Loue me..i'm ž@bic@
-
- Cosmofrik
*ž@bic@* napisal/-a:spice girl napisal/-a:Dita- napisal/-a:Mene zanima če katera kopuje preko Asosa? Kakšna je poštnina, carina? Kakšen je način plačila... čim več info lepo prosim
A ni poštnina zmeri ista? Js dam zmeri 5 funtov
Ne, se spreminja s težo. Ko sem naročila torbico sem dala za poštnino 4,5funtov al nekaj takega. Saj tudi piše, da je od 4 do 10 funtov.