Blow job
marypa napisal/-a:edino kar se meni pri sexu gabi.. je pa lizanje riti česarkoli v zvezi z mednožjem, ritjo.. To pa bi počela le, če bi bla s tipom pred poroko..ker bi na nek način morala..
Se ti ne zdi to zelo narobe? Stvar ki se ti gabi, pa jo bos vseeno pocela, ker bos pac vedela, da se bos z njim porocila. In to avtomatsko pomeni da si mu dolzna? Ali se ti z obljubo poroke kar naenkrat ne bi vec gabilo?
Kriza

And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
marypa napisal/-a:edino kar se meni pri sexu gabi.. je pa lizanje riti česarkoli v zvezi z mednožjem, ritjo.. To pa bi počela le, če bi bla s tipom pred poroko..ker bi na nek način morala..
mislm kaj? če ti zdej ni do tega, zakj bi ti moglo bit pred poroko? kje je kaka povezava? sploh pa, se mi zdi mal zanimivo, da ne rečem kaj druzga, d se ti mednožje človeka s katerim hodiš (ali se celo v prih. želiš poročit) gabi oz. karkoli že. no, sam vrjetno je sto ljudi, sto čudi!
-
- Kofetarica
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 22:00, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
šit kok se vas je vtaknilo v to..
s poroko bi vsaj vedela, da misli resno z mano, v tem smislu, da je kao pravi..
pač potrpela bi.. če jo on meni, bi se potem počutila nekako dolžno, da tudi jaz..če me ma res rad..
se mi pa ne gabi moški penis, samo ni mi privlačno..tistga se pa res ne morm dotikat z usti...

s poroko bi vsaj vedela, da misli resno z mano, v tem smislu, da je kao pravi..

se mi pa ne gabi moški penis, samo ni mi privlačno..tistga se pa res ne morm dotikat z usti...
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
No ja, če ji ne paše...potem je boljš, da se ne sili do nečesa, do česar ji ni.
Ko se bo z nekom čutla res povezano in si bo tega zaželela...potem bo to šele pravi čas..nič prej.. Brez veze bi blo to počte samo, da bi ustregla njemu, njej bi se pa to gabilo. Ko bo tista prava ljubezen in tista prava strast in si boš to zaželela...potem bo to to...ja, seveda pa mora biti sveže umit, da te ne bo takoj minilo

Ko se bo z nekom čutla res povezano in si bo tega zaželela...potem bo to šele pravi čas..nič prej.. Brez veze bi blo to počte samo, da bi ustregla njemu, njej bi se pa to gabilo. Ko bo tista prava ljubezen in tista prava strast in si boš to zaželela...potem bo to to...ja, seveda pa mora biti sveže umit, da te ne bo takoj minilo