no sj pol si jih pa js tut mogoce ze kupim...
 no sj pol si jih pa js tut mogoce ze kupim...
mah sploh ne hodim vsak dan po trgovinah in ne spremljam kako robo majo in to, tako da sploh ne vem kako to gre. se pravi ce teh cevljev zmanjka ne narocijo novih al kako? zakaj ze? ce so ocitno ljudem vsec

ma res ne vem kako funkcionirajo trgovine z oblacili in cevlji
 js pac pridem u soping in si kupim kar mi je takrat vsec...takole je redko da si izberem nekaj se preden stopim v trgovino.
 js pac pridem u soping in si kupim kar mi je takrat vsec...takole je redko da si izberem nekaj se preden stopim v trgovino.
no bomo vidli ce jih bodo se imeli

V glavnem pa jih bom nosla v kakšnem bolj grdem vremenu na pomlad (pa seveda tudi v drugih letnih časih). Samo še denar moram prišparat, ker hočem imeti original.
 V glavnem pa jih bom nosla v kakšnem bolj grdem vremenu na pomlad (pa seveda tudi v drugih letnih časih). Samo še denar moram prišparat, ker hočem imeti original.

hude! barva mi je ful všeč
 hude! barva mi je ful všeč  

Edini lepi na zadnjih 6 straneh...Ful so dobri..
  Edini lepi na zadnjih 6 straneh...Ful so dobri.. Saj ni edina kombinacija. Sicer pa sem s takih krajev, kjer med večino kmetov ne bom izstopala
 Saj ni edina kombinacija. Sicer pa sem s takih krajev, kjer med večino kmetov ne bom izstopala