Piercing
lol, tudi tam spodaj lahko maš pirsov kolko hočeš.. prostora in različnih mest je dovolj
tista tatretja ma pomoje res tako dolgo palčko. zgleda res au, ampak ni pa nemogoče
Liefde je napisal/a
Pomoje je odvisno od oblike biggrin
sigurno...jst mam bananco...z dvema bunkicama...ene majo obročke, dijamantke, za tiste se pa vrjetno kej več zatakne...
meni pa se je lih pri palčki(bananici) najbolj zatikalo.. zdaj mam obroček pa nimam takih problemov. ampak načeloma pa odsvetujem čipkasto spodnjo perilo, razn če si prilimaš gor obvestilo, ki te bo ob slačenju pozivalo k počasnim in nesunkovitim gibom

tista tatretja ma pomoje res tako dolgo palčko. zgleda res au, ampak ni pa nemogoče

Liefde je napisal/a
sigurno...jst mam bananco...z dvema bunkicama...ene majo obročke, dijamantke, za tiste se pa vrjetno kej več zatakne...
meni pa se je lih pri palčki(bananici) najbolj zatikalo.. zdaj mam obroček pa nimam takih problemov. ampak načeloma pa odsvetujem čipkasto spodnjo perilo, razn če si prilimaš gor obvestilo, ki te bo ob slačenju pozivalo k počasnim in nesunkovitim gibom

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
rachka_ napisal/-a:lol, tudi tam spodaj lahko maš pirsov kolko hočeš.. prostora in različnih mest je dovolj
Liefde je napisal/a
isto moji kolegici...je prej mela bananco in je dala obroček in ji je blo bl fajn...ubistvu je moj tak skrit in se ga ne vidi...čuti se ga edino če sedim in imam pokrčene noge k trebuhu da si brado na kolena naslonim...takrat čutim bunkico čez hlačke to je pa use...ali pa čez kopalke...
with every goodbye, you learn...
Problem s pirsingom
Zdravo punce.
Upam, da katera pozna situacijo...
Pred kakšnim mescm pa pol sm si dala naredit 2 pirsinga na ušesu.. Tam zgoraj (če veste kaj mislim). In ta spodnji me še zmeraj boli če ga malo napačno premaknem. To se mi zdi normalno, glede na to, da se celijo tudi do 3 mesce. Tko da to ni glih problem. Problem je pa tak, da mam to uho zmeraj vroče in bl vijolčno na zgornjem delu. Vsi so me že opozarjali na to (čeprav ni tako zelo opazno), jaz sm pa mislila, da bo že minilo sčasoma. Zdaj me je pa začelo že malce skrbet...
Bi bilo boljše, če bi si dala oba pirsinga dol, al samo enga.. Al pa če bi oba pustila gor, pa bi se dalo kako drugače stvar uredit?
Hvala vam.

Upam, da katera pozna situacijo...

Pred kakšnim mescm pa pol sm si dala naredit 2 pirsinga na ušesu.. Tam zgoraj (če veste kaj mislim). In ta spodnji me še zmeraj boli če ga malo napačno premaknem. To se mi zdi normalno, glede na to, da se celijo tudi do 3 mesce. Tko da to ni glih problem. Problem je pa tak, da mam to uho zmeraj vroče in bl vijolčno na zgornjem delu. Vsi so me že opozarjali na to (čeprav ni tako zelo opazno), jaz sm pa mislila, da bo že minilo sčasoma. Zdaj me je pa začelo že malce skrbet...

Bi bilo boljše, če bi si dala oba pirsinga dol, al samo enga.. Al pa če bi oba pustila gor, pa bi se dalo kako drugače stvar uredit?

Hvala vam.

Ja, z alkoholom.
Sam ven ga pa sploh ne morem dobit (unga ne morem dat narazen, kr preveč boli...) Drugače pa sploh ni zategnjen.. Je še nekaj placa vmes.
Sam, če bi ga pa že dala dol, ga pa pod nobenim pogojem ne bi mogla nazaj noter dobit. Prej sem imela na istem mestu en pirsing, pa sm ga dala po treh tednih dol, da bi očistla še luknjico, pa ni šlo nazaj not.

Sam, če bi ga pa že dala dol, ga pa pod nobenim pogojem ne bi mogla nazaj noter dobit. Prej sem imela na istem mestu en pirsing, pa sm ga dala po treh tednih dol, da bi očistla še luknjico, pa ni šlo nazaj not.

-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
Jaz si ga imam namen dati in me zanima, kateri studio mi priporočate. Mal sem razmišljala o Lei.
Sicer sem se odločala med piercingom nippla in tem, sam sem brala, da piercing v nipplu zelo boli, zato sem se že skoraj čisto odločila za tega.
Zanima me, če greš lahko potem čisto normalno na WC, koliko časa traja celjenje, kam točno si ga je najbolje dati...
Sicer sem se odločala med piercingom nippla in tem, sam sem brala, da piercing v nipplu zelo boli, zato sem se že skoraj čisto odločila za tega.
Zanima me, če greš lahko potem čisto normalno na WC, koliko časa traja celjenje, kam točno si ga je najbolje dati...
^^ vse to ti bo povedla pirserka, ki pa je ne morem svetovat, dokler ne poveš iz katerega dela slovenije si
drugač lulaš normalno ja, razn če misliš pirsat sečevod
VSE je tako kot brez, ne čuti se razlike (razn v kakih specifičnih položajih, ko sediš in maš noge preveč prekrižane al pa kaj). nekega najboljšega mesta prav ni, čeprav jaz glede estetskega videza navijam za zgornji del
o vsem drugem pa imaš tu veliko čudovitih strani, na katerih svašta piše

drugač lulaš normalno ja, razn če misliš pirsat sečevod

o vsem drugem pa imaš tu veliko čudovitih strani, na katerih svašta piše

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana