Pajkice s krili pa tudi meni niso preveč všeč, leta 2006, ko je bilo to moderno, sem mogoče 1x ali 2x to poskusila, a imam raje žabe

*Abby** napisal/-a:^^ Meni tudi to ni najljubša kombinacija, ampak kaj naj bi pa oblekla pozimi, če hočem obleči krilo? Mene samo v žabah preveč zebe, itak pa se mi zdi, da ni neke velike razlike, če imam pod pajkicami nogavice in obute škornje ... hm.
dot napisal/-a:*Abby** napisal/-a:^^ Meni tudi to ni najljubša kombinacija, ampak kaj naj bi pa oblekla pozimi, če hočem obleči krilo? Mene samo v žabah preveč zebe, itak pa se mi zdi, da ni neke velike razlike, če imam pod pajkicami nogavice in obute škornje ... hm.
Za pozimi je itak malo drugače, ker se ne vidi, *mala* je pomoje imela v mislih tiste tričetrtinske pajkice pod krili ali pa takšne, kjer se takoj vidi pri čevljih /sandalih, da so pajkice... kombinacija bolj zaradi modnega efekta, ne mrazaZanimivo, za pozimi pa nisem še pomislila, da bi se jih nosilo namesto žab... no, zakaj pa ne, če ti ustreza
Sama imam kar debelejše žabe ali pa tanjše žabe + nadkolenke
Tista krilca na linku so pa res luštna
dot napisal/-a:Zakaj pa jeansa ne?Če mislite glede modnih smernic, je prav moden, tudi v trgovinah ga je ogromno (nenazadnje je še Chanelu ratalo naredit smešno drage jeans oblekice za 5+ tisočakov letos, ampak lepe pa so
). Glede izgleda pa tudi ne vem, zakaj bi bil napačen. Za jeseni in za na temne žabe / pajkice je sicer bolj primeren temen jeans, ne tisti svetel
Recimo tole krilce v Zari mi je blazno všeč letos
![]()
![]()
![]()
Glede obutve pa še najbolje kakšne gležnjarje, ja.