(čeprav ne razumem, kaj je zabavno pri tem, da sam od sebe "delaš budalo" in se pretvarjaš, da nisi sposoben razumeti preprostih stavkov

neznankan napisal/-a:Tmis o tem sem pa dobla čist dost priporočil prek zs-jev in tvojih namenih tko, da se nimava čist nč za pogovarjat. Me ne boš čist nč blatla tle brez razloga, da sem preneumna za sodelovat na forumu. Nisem stara 15 let veš.
jullia_ napisal/-a:neznankan napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Itak. Vedno, ko se z nekom zahakljaš, je ta drugi kao dobil že cel kup ZS-jev o tebi.
Noben ni dobil nobenih zs o meni, vsaj da bi vedela ne.
Kako pa bi ti lahko vedela, kakšne ZSje dobivamo drugi forumaši?
Vpogled imaš zgolj v svojih 15 uporabniških računov, kaj imam jaz v mailboxu, pa ne veš.
purple_rain napisal/-a:Hm, men se pa tole ^^ zdi enako trapasta druga skrajnost.. ..se sliši kot da je važno samo, da imaš otroka in ne toliko s kom.
Tistega se ne spomnim kaj si tam pisala - tko sem lahko to mislilaneznankan napisal/-a:Sem že na strani 24 napisala, da fanta nimamo zarad otroka tko, da ne vem kako si lahko to mislila.
Kako? Zate sicer ne vem, za v-e-s-n-o vemo, da ima tipa; podoben primer je Tanisha 24 par strani nazaj, ki ob tipu čaka, da se odloči glede otroka..in ko ta ne da jasnega "ja", gre naprej naslednjega iskat - men osebno se velik bolj pomembno zdi bit s kvalitetnim partnerjem (če je to res to), kot pa prekinit sicer dobro delujočo zvezo (tu imam v mislih v-e-s-n-o; vsaj tak vtis daje, da jima sicer dobro gre) in it iskat nekoga novega, neznanega.neznankan napisal/-a:Ne vem kako, da sploh lahko pomisliš, da ni pomembno.