Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Hm. Mene neki podobnega zanima, možno, da Rollin misli isto
Kaj je tista reč, ki jo da frizer/-ka čist na koncu na lase, da so potem taki "gladki"? Ker npr. doma po fenanju, ki se mu sicer izogibam, mam čist naelektrene lase (v frizerski salon grem, hmmm, 1x na 2 leti
, tako da tam ne morm vprašat).

Kaj je tista reč, ki jo da frizer/-ka čist na koncu na lase, da so potem taki "gladki"? Ker npr. doma po fenanju, ki se mu sicer izogibam, mam čist naelektrene lase (v frizerski salon grem, hmmm, 1x na 2 leti

ja eko nekako tako kot jennifer dolge in take sam druge barve mam lase. sam da ona ima zdaj nekaj se na glavi+likalnik.
sam fora je ce si nic ne dam gor fuul strlijo. od tigi mam
sej je kar kul, samo to kar dajo v salonu je bojse. to kar purple opisuje sem mislila. pa ne nekaj kar jih ful otezi, ker potem zgleda kot da jih imam ful malo. js bi nekaj da ostane izgled kot da jih je dosti samo da ni te staticne elektike gor pa da malo lepse padajo, ker so ful lahki.

sam fora je ce si nic ne dam gor fuul strlijo. od tigi mam

sej je kar kul, samo to kar dajo v salonu je bojse. to kar purple opisuje sem mislila. pa ne nekaj kar jih ful otezi, ker potem zgleda kot da jih imam ful malo. js bi nekaj da ostane izgled kot da jih je dosti samo da ni te staticne elektike gor pa da malo lepse padajo, ker so ful lahki.
-
- Sramežljivka
Glam trio bronze
A mogoče katera ve kje bi lahko kupila bronzer na spodnjem linku?
Hvaležna bi vam bila za odgovor.
klik
Hvaležna bi vam bila za odgovor.
klik
^^ ok. tako zadevo ima praktično vsaka firma. težko se odločijo kateri izdelek je najnajboljši. tudi odvisno od salona do salona, saj imajo različne zastopnike. ok. nekaj idej. (vse to tudi v salonu uporabljajo).
TIGI shine junkie
TIGI after party - tole mam doma, sploh nisem vedla da baje udi razelektri. in če dobro pomislim, je res ja. nimam pa lih nekih problemov jaz s tem. (v isti kolekciji je še sprej)
KERASTASE olio relax (cela kolekcija olio relax)
KERASTASE soin densitive GL
LOREAL (tecni.art) hairmix
LOREAL play ball - tole sem tudi že mela in je več različnih.
.
.
.
vglavnem, tega je baje še pa še.
za kakšne druge znamke ne vem, ker majo tule samo loreal, kerastase pa tigi. 
TIGI shine junkie
TIGI after party - tole mam doma, sploh nisem vedla da baje udi razelektri. in če dobro pomislim, je res ja. nimam pa lih nekih problemov jaz s tem. (v isti kolekciji je še sprej)
KERASTASE olio relax (cela kolekcija olio relax)
KERASTASE soin densitive GL
LOREAL (tecni.art) hairmix
LOREAL play ball - tole sem tudi že mela in je več različnih.
.
.
.
vglavnem, tega je baje še pa še.

sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Gracia napisal/-a:Katera znamka ima podobno senčilo in kar se da obstojno? Ta svetleča senčila mi po par urah vedno zbledijo oz. mi bleščice popadajo dol.
Tako ali podobno sencilo ima pa pomoje skoraj vsaka znamka. Samo dober primer je treba spodaj uporabit, pa bo zdrzalo vec kot par urc.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Hvala. Saj vem, da takšna in podobna senčila z bleščicami najdem skoraj pri vsaki znamki, a želim čim daljšo obstojnost. Da ne bom že pred polnočjo in nazdravljanju za novo leto imela tričetrt senčila povsod, samo na vekah ne.
CaliLove, kateri primer pa je kvaliteten in koliko stane?

CaliLove, kateri primer pa je kvaliteten in koliko stane?
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.