Koliko ste visoke?
- Skrat potepuh
- Debatorica
- Kraj: Gorenjska
p!ka napisal/-a:Sveže zmerjena: 161, 5 cm. U dveh letih sm zrasla za pou centina. Rastem ko kapniki.

Včasih sem bila nora na visoke tipe, sedaj mi je pa fajn, ker mu lahko dam lupčka kadarkoli hočem in mi ni treba skakat al pa se njemu ful sklanjat. :bussi:
Aja, edino ko hlače kupujem skor vedno fašem živčni zlom, ker so vse delane za visoke punce. Saj jih krajšam, samo potem izgubijo obliko. Kot da ne bi blo ful majhnih punc. Kaj pa ostale (tamale) mislite o tem?
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
(Feri Lainšček)
- Skrat potepuh
- Debatorica
- Kraj: Gorenjska
Ja, sploh če so kake res hude. Npr. športne hlače imajo dostikrat spodaj kake štrikce al pa zadrge in pol si jih pač ne kupim zato. Ah, ja, sj pol pa drajsam njaljubše kavbojke dokler se skor ne strgajo. Sam k me je took strah kupvat hlače, ker sm pol zmer slabe volje in nezadovoljna s postavo...
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
(Feri Lainšček)
(Feri Lainšček)
Skrat potepuh napisal/-a:Aja, edino ko hlače kupujem skor vedno fašem živčni zlom, ker so vse delane za visoke punce. Saj jih krajšam, samo potem izgubijo obliko. Kot da ne bi blo ful majhnih punc. Kaj pa ostale (tamale) mislite o tem?
Js mam pa bolj občutek, da so vse narejene za manjše punce

imam res velike probleme, da so hlače dovolj doge- včasih sem jih našla le v Espritu (zdej so pa številke spremenl, pa mi ni nč jasno)
aja, velika sem pa okol 177 (da ne bo OT)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Sramežljivka