Razlika v letih med partnerjema?
Možno, ampak nepomembno. Kr gre za moje osebno mnenje in mojo osebno izbiro. Js trenutno te ljudi dožiuljam na en način, partnerja pa na drug. In vem, da mi tisto, kar vidm pr ostalih, u primeru zveze z njimi (u tem obdobju) ne bi najbolj ustrezal (saj ne u tolkšni meri kt s trenutnim).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- lovefrance
- Komunikatorka
- _TheCosmoGirl_
- Komunikatorka
js pa sploh ne morem ankete rešt...
moj je starejši od mene za 5 mesecev (dan gor al dol)...
js nism pristaš prevelikih razlik med partnerjema. če je razlika čez 10 let, je men to že ful preveč. njbolš pa se mi zdi, da sta prbližn enak stara (1-5 let razlike). je pa to pomoje pomebn sploh, k si mlajši (d je tip mal starejši od punce, ker so običajno tipi manj dozoreli oz. zaostajajo za kako leto). k si pa enkt okol 20 let, pa večinoma ni več tok fore, tut če je isto star...

moj je starejši od mene za 5 mesecev (dan gor al dol)...
js nism pristaš prevelikih razlik med partnerjema. če je razlika čez 10 let, je men to že ful preveč. njbolš pa se mi zdi, da sta prbližn enak stara (1-5 let razlike). je pa to pomoje pomebn sploh, k si mlajši (d je tip mal starejši od punce, ker so običajno tipi manj dozoreli oz. zaostajajo za kako leto). k si pa enkt okol 20 let, pa večinoma ni več tok fore, tut če je isto star...

-
- Sramežljivka
- Kraj: Ptuj
...SaMa... napisal/-a:moj je od mene starejši 17 let tri mesece in 15 dni... odlično funkcjonirama... 16. aprila bo star 35 in iz dneva v dan ga mam rajši... vsakokrat ko ga srečam se na novo zaljubim...
Evo... a nje pa ne bo nihče popljuval. V sosednji temi tip piše o tem, da je 19 in hodi z ženski, ki je 37. Tam ste naredili cel kažin, tukaj pa nič.
DVOJNA MERILA
Shelve napisal/-a:Bom jaz![]()
Da 18-letnica hodi s 35-letnikom..ok, štekam, ful je zanimivo hodit s starejšim tipom, itd. Been there done that. Ampak 35-letnik z 18-letnico??? Veliko možnosti, da od tega ne bo nič, ko se dekle začne zavedat real life-a. Srečno do takrat!

Zadnjič spremenil lelija, dne 21. Avg. 2009 2:02, skupaj popravljeno 2 krat.
-
- Komunikatorka
- Kraj: celje