Big Brother 2008
Nisem brala komentarjev pred mano...
Sem gledala te dve oddaji in me je kar pritegnilo, zato bom med predvsem med vikendi kaj pogledala.
Zaenkrat mi nihče ni antipatičen.
Po pravici povedano, bi pa tudi jaz nominirala Marka, ker se popolnoma zavedam, kako bedno je, če nekdo zraven tebe zaudarja. Sploh pa če si s takim človekom 24 ur na dan. Dejansko ne moreš preko tega. Sploh si ne predstavljam "prekrasnega vonja" v spalnici (že tako more biti grozno zaradi količine ljudi, kaj šele če je nekdo med njimi neumit).
No, zdaj sem prebrala še od Mary Kate post in mi gre že na živce, da govori takole o Sari (češ, da se veliko goni okoli, ker je pač go go plesalka). Groza.
Sem gledala te dve oddaji in me je kar pritegnilo, zato bom med predvsem med vikendi kaj pogledala.
Zaenkrat mi nihče ni antipatičen.
Po pravici povedano, bi pa tudi jaz nominirala Marka, ker se popolnoma zavedam, kako bedno je, če nekdo zraven tebe zaudarja. Sploh pa če si s takim človekom 24 ur na dan. Dejansko ne moreš preko tega. Sploh si ne predstavljam "prekrasnega vonja" v spalnici (že tako more biti grozno zaradi količine ljudi, kaj šele če je nekdo med njimi neumit).
No, zdaj sem prebrala še od Mary Kate post in mi gre že na živce, da govori takole o Sari (češ, da se veliko goni okoli, ker je pač go go plesalka). Groza.
Če se ne motim, je Tamara go-go plesalka.
Drugač pa sm gledala taprvo oddajo, čist tok da sm vidla kdo bo not, ampak sicer pa ne bom neki ful spremljala - razn mal komentarje tle na forumu.
Ful mi je antipatična Sara, drugač se mi pa zdi Sandi kr vredu, sam preveč neopazn, drug mi pa ni noben neki posebi simpatičn. No razn Damjana deluje tud še kr ok. Glede Markota - verjamem da je neprijetno če je smrdel pa to, ampak pomoje ma folk že nasplošno do klošarjev ful zaničevaln odnos, kar je men ful grdo, sam tak je. A oni sicer že vejo, da je klošar?

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
- Kofetarica
Yazmeen napisal/-a:mary-kate and ashley bigg napisal/-a:ma dej, ne bodte omejeni ... človek ne more kar tako navade spreminjat. če se prej toliko in toliko let ni umival se tudi zdaj ne bo kar takoj začel. nekaj časa traja, da se človek navadi ... ampak za omejene slovenčke je to očitno preveč težko za dojet. aja, higiena je glavni problem? mislim, da so bistvena stvar karakterne značilnosti in ne to, ali se kdo umiva ali ne. in ne, marko se še zdaleč ne dela nekega revčka. je pa definitivno najbolj inteligenten izmed vseh smrkavcev v bb hiši.
valeria, ti se pa skuliraj. zakaj pa kdo drug ne bi mel kake bolezni? recimo sara ali kakšna njej podobna, ki se vsak dan fukarijo okol ...
A jo poznaš, al kaj, da veš, da se vsak dan fukar okol? Tolk o omejenosti ane![]()
Drgač pa men zaenkrat še noben ni neki antipatičn, ker še ne nobenga ne poznam tolk, da bi me kej ful zmotl, na druga mnenja pa ne dam velik.
a kdo pozna markota, da lahko govori, da je bolan? enako je lahko bolan kot kdorkoli drug. saro sem navedla zgolj kot primer. loh bi kogar kol druzga.
tyra daj mi citiraj, kje sem omenila go go plesalko? sicer pa, a ni tamara go go plesalka? al sem kaj zamešala.
Yazmeen napisal/-a:mary-kate and ashley bigg napisal/-a:ma dej, ne bodte omejeni ... človek ne more kar tako navade spreminjat. če se prej toliko in toliko let ni umival se tudi zdaj ne bo kar takoj začel. nekaj časa traja, da se človek navadi ... ampak za omejene slovenčke je to očitno preveč težko za dojet. aja, higiena je glavni problem? mislim, da so bistvena stvar karakterne značilnosti in ne to, ali se kdo umiva ali ne. in ne, marko se še zdaleč ne dela nekega revčka. je pa definitivno najbolj inteligenten izmed vseh smrkavcev v bb hiši.
valeria, ti se pa skuliraj. zakaj pa kdo drug ne bi mel kake bolezni? recimo sara ali kakšna njej podobna, ki se vsak dan fukarijo okol ...
A jo poznaš, al kaj, da veš, da se vsak dan fukar okol? Tolk o omejenosti ane![]()
Drgač pa men zaenkrat še noben ni neki antipatičn, ker še ne nobenga ne poznam tolk, da bi me kej ful zmotl, na druga mnenja pa ne dam velik.
ja sam kako pa loh marka proglasijo da ma nevem kakšne bolezni??A to pa ni omejenost?
drgač pa se rajš prašejte kok je bakterij v banji v kateri se kopajo in v ostalih odpadnih stvareh.

glede nominacij....Isto bi jst nominirala Marka, zaradi nehigiene in zaradi PLJUVANJA PO TLEH!namreč ni ga bolj ogabnega, tud smrad še preživim, ampak da mi nekdo pljuva po tleh in pol tm pusti tisto svinjsko umazano lužo.FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ

če bi bla jst tm, bi zihr doživel prvi ornk spor v BBju ker kej tazga pa res ne prenesem.Bog nedej da kdo pljune na mojem dvorišču, al pa pred mano dela kakšne luže.Res ogabno!S takim nebi mogla nkol živet!
Pol pa valda še to, da je on pač enostavno samosvoj in bo ostal samosvoj.Kukr se mi zdi se sploh ne potrud se vklopit v družbo in to me nasplošno pri folku nervira.In tud razumem njegove življenske nehigienične navade, ampak vseeno, v družbi se je treba prilagajat.In če se ne morš stuširat in rajš ostalim enajstim smrdiš, pol pač ne gre.
In če bi vedela, da bi šel z nominacijo v luksuzno hišo, bi mu tud to privoščila.Naj pač doživi vsaj za nekej časa nekej luksuznega.
ga pa ne jemljem kot brezdomca, ampak kot normalno osebo, kot vse.
V hiši so namreč vsi enaki.
me pa že zanima kako bo če bo v tadrugi hiši kšn đakuzi in bo šel marko notr, to bo spet enih nestrpnih in nesramnih besed.sam vseeno, kot sm rekla, v družbi se je treba prilagajat.se lohk da recimo Marčelo tud skos doma prdi, pa tuki ne bo.
-
- Kofetarica
No ja,najmanj kar je marko bolan je da ima hude glivice po nogah.
In zelene nohte.Verjetno od glivic.
Poleg tega izjava, ko so se neki pogovarjal o čikih on pa prbije da "jst bi rajš folijo#, očitno mu tud droge niso tuje in jaz vsem drugim bolj privoščim zmago kot njemu. Poleg tega je živčen,non stop dela kroge po hiši,vse kar mu rečejo se namrdne, ne pomatra se da bi sevklopil,đanin pa tud ne.
Zame so ble nominacije pričakovane,bi pa raje vidla da gresta tedva ven,kot v luksuzni del,a kaj čmo...
In zelene nohte.Verjetno od glivic.
Poleg tega izjava, ko so se neki pogovarjal o čikih on pa prbije da "jst bi rajš folijo#, očitno mu tud droge niso tuje in jaz vsem drugim bolj privoščim zmago kot njemu. Poleg tega je živčen,non stop dela kroge po hiši,vse kar mu rečejo se namrdne, ne pomatra se da bi sevklopil,đanin pa tud ne.
Zame so ble nominacije pričakovane,bi pa raje vidla da gresta tedva ven,kot v luksuzni del,a kaj čmo...
-
- Kofetarica
Me prav zanima koga bo vzel s sabo v luksutno stanovanje, ker sem jz prepričana, da bo šl on, edino, če smo Slovenci dejansko nastrojeni proti brezdomcem. In pa kako bodo reagirali ko bodo izvedeli, da je brezdomec.
In tale letošnji BB je zanimiv celo meni, pedvsem zato, ker se mi ne zdijo tko butasti kot lansko leto.
In tale letošnji BB je zanimiv celo meni, pedvsem zato, ker se mi ne zdijo tko butasti kot lansko leto.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
Gledala sem prvo oddajo, za vikend pa nisem imela priložnosti, da bi si jih ogledala, tko da, kaj se dogaja no, zaenkrat še nič ne vem, mal mi je moj povedal, kako je kej blo in zgleda da kar pestro ...
huh tole sem pa jaz tud rekla, še komentirala sem, da zgleda, kot da bi jo spremenili v plastično lutko
a niso mogl dobit katere primernejše voditeljice, kot pa to vreščajočo in gobčno kuro, se opravičujem izrazu, sam mi pa živc ven potegne
pa za namešek še ti njeni nasveti za šoping vsakih 15 minut 
razmazena_maca napisal/-a:nočems pemat samo se ne morem vzdržat: o moj bog kaj so pa nardili s tino?!

mhm, jaz sem ga tud kr kmal mela za "favorita", predvsem da bo čimdlje notri ostalZvoncica napisal/-a:UUUU tale Sebastijan je pa kar seksi hehehe, jaz mam že (skor) svojega favorita, če se le ne bo izkazal kot čudak hahahha

Lavender napisal/-a:Fak ej tale Nina OsenarKakšno "vreščalo" od ženske
Kaj še nikoli ni slišala, da če imaš mikrofon pred usti, da se ti ni potrebno toliko dret, ker je ozvočje močnejše in se gledalcem ne da dajat televizorja zmeri potiho, ko ima ona svoje izpade!!! Pa kere "cheap" fore ma zmeri. Za zjokat

kamis napisal/-a:Sm pregledala novice na Big brotherju,pa je ena izbrskala baje da zakaj je on brezdomc.Ker je seksu s svojo sestroJao,zdej mene drgač bl zanima če je to res al ne.Sam baje da ma skoz socialno za vratom in da ne more službe dobit.
Uf... tega sicer še nism slišala, je pa čist možno... ker sej pravim, cela familija je duševno mal bolna, mislm pa da sestra celo do te mere, da ne zna sama zase skrbet. Kadarkol sm jo vidla se držlala njega...