Kaj se zgodi ko nehaš jemati kontracepcijske tabletke?
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
rammsteingirl napisal/-a:ja, tudi jaz bom potem pomoje ful razbremenjena. ker bom pa že tako napsihirana, ker ga ne bo doma.
Verjamem, da je težko, ampak glej s pozitivne plati - vmes boš poskusila s prekinitvijo s kt, mogoče ugotovila, kako je, ko si brez, celo boljše, če se ti zdi, da te jemanje obremenjuje ... Pa boš potem na easy, ko pride nazaj

- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
js sm opazla da sm nenormalno cmerava zadnje čase..no odkar sm brez, čisto vsaka stvar me v jok spravi...libido se je pa tud ful povečal, pa bl mokra, ker zadnje čase je blo vse tok suho da groza..in končno je spet užitek sexat,,čeprav so kondomi majcena ovira...pa tud to se popravlja..
aja a je katera, ki ji je zamujala menstruacija opazila, da je napihnjena v trebuhu..k men zamuja že cel mesec in sm prvo napihnjena...
aja a je katera, ki ji je zamujala menstruacija opazila, da je napihnjena v trebuhu..k men zamuja že cel mesec in sm prvo napihnjena...
Jaz zdaj čakam na drugo menstruacijo ... Prva je bila po koncu tabletk na 28. dan, danes je pa 30. dan ciklusa in sem že vsa panična, ker je ni. Vem, da se lahko ciklus še ureja, ampak takoj pomislim, da bi lahko kaj bilo (čeprav sva se vedno zaščitila). Tehtam možnosti, koliko je verjetno, da bi zanosila s predsemensko tekočino, če je bila samo na zunanji strani itd. Bedarije!!! Ampak me tako skrbi ...
ženska napisal/-a:Malo sem se čudno izrazila. Zunaj nožnice.
Tudi tega ne razumem ... Uporabljata kondome? Če da, potem ni problema, samo natakniti ga je treba pred vstopom v nožnico, z nekim igranjem blizu nje brez kondoma pa se sama ne bi igrala - resda so možnosti za zanositev na tak način majhne, a kdo ve, raje ne