čokolinček napisal/-a:Kar me zanima, je pa to - a je možno, da nočne vožnje sploh ne bom mela? Oziroma, je možno da grem zvozit še eno uro nočne z inštruktorjem, če slučajno že naredim izpit? (Pa ne da bi hotla kej z inštruktorjem ponoč delat ampak tko me zanima, ker bi pač rada šla vsaj eno uro z njim da mi pove kak nasvet pa to).
Mislim da ni več obvezna, že ko sem jaz delala izpit (že skoraj 4leta) menda ni bilo obvezno pa sem vseeno šla na nočno vožnjo. Bi bilo pametno it enkrat z inštruktorjem, da vidiš kako ti gre
Horus napisal/-a:Bunny, a se zmeraj ne razumes, da ne govorim o tistih, ki vozijo po omejitvah ampak o tistih, ki vozijo POD omejitvami? In valda da prilagodis hitrost razmeram na cesti. Tega pa res nihce ni zanikal. Yao no.
Se globoko opravičujem ker sm sklepala da prejšnji post leti name.
Fancy Nancy napisal/-a:Ko sem delala jaz izpit za avto, sploh ni nobeden omenjal nočne vožnje. To sem prvič izkusila, ko sem že imela izpit v žepu.
Uradno jo mors met, je pa res, da ce delas izpit poleti, k je dan dolg, mau spremenijo ure u zapisniku in jo mas samo napisano, meu je pa nisi (razen ce hocs vozt zgooooodi zjutri )
Ja, jaz sem delala izpit pozno poleti, tako da bo očitno to držalo. Se pa ne spomnim, da bi v aš, v kateri sem vozila tudi jaz, kdo od znancev imel nočno vožnjo, pa jih je veliko delalo izpit pozimi.
jaz pa večino časa vozim ob pol 7h zjutraj v največjih konicah in sem se končno naučila vsaj lepo speljevat moram pa inštruktorco parv vprašat kako je z nočno vožnjo