Big Brother- Slovenski
-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
^ na spletni strani od slovenskega BB jo maš... na levi, druga alineja od zgoraj (takoj pod opcijo "domov"): http://bb2.pinoybigbrother.com/
The secret of success is consistency of purpose.
-
- Kofetarica
-
- Kofetarica
*meti* napisal/-a:Ninin (tekmovalkin) "rockerski" stilist je bil Milan Gačanovič
ful so jo pogršali

Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
- Kofetarica
ahaha
janez novak. svaka čast.
drgač pa o nininem vodenju nimam posebnega mnenja, vem pa, da je slovenska publika najbolj gnila kar jih je in to sem že parkrat dožvela. pride en znan ameriški DJ in na plesičšu se pojavi mogoče 10 folka... mislite, da bo še kdaj hotu pridt v Slovenijo? in tak način vodenja ko ga ma nina je edino kar mal poživi stvar in se mi zdi čist primerno. več takih voditeljev bi blo treba, ker večina slovencev pač ni za stvar tako kot so v drugih državah, kjer publika ploska in se dere za vsak drek, brez da se voditelj kej trudi.

drgač pa o nininem vodenju nimam posebnega mnenja, vem pa, da je slovenska publika najbolj gnila kar jih je in to sem že parkrat dožvela. pride en znan ameriški DJ in na plesičšu se pojavi mogoče 10 folka... mislite, da bo še kdaj hotu pridt v Slovenijo? in tak način vodenja ko ga ma nina je edino kar mal poživi stvar in se mi zdi čist primerno. več takih voditeljev bi blo treba, ker večina slovencev pač ni za stvar tako kot so v drugih državah, kjer publika ploska in se dere za vsak drek, brez da se voditelj kej trudi.
*meti* napisal/-a:Ninin (tekmovalkin) "rockerski" stilist je bil Milan Gačanovič
Bravo!!! Mu je pa res ratal, ni kaj... Meni je bila obupna; od samih oblek pa vključno s samo frizuro in make upom... Who the fuck told her she looks good like that!
Moj tip je kr odprtih ust strmel v tv zraven mene in edino, kar je- z široko odprtimi očmi- rekel:"O fuck, kaka je. Bi kr bežal, da jo srečam."