Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Verjamem :lach:

Doživela le Tunis in Hammamet zaenkrat, pa je bilo čisto dovolj (nisem vedela če bom preživela vožnjo v taksiju al ne) :D Priznam, da so tam hujši kot pri nas. Samo tam nisem vsak teden.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Ti letos jeseni povem kak je :lach:
Če bom imela srečo bom spet Ramadan zadela, ko so verjetno še bolj razpoloženi za trobljenje kot ponavadi :)

In tudi verjamem, da so v Latinski Ameriki tud grozni glede trobljenja, samo v Evropi pa tega skoraj ne doživiš.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^zapelji se kdaj v Rim :D
(bohnedej s kolesom! :pale:)
Bunny.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bunny. »

To je men en debil na glavni naredu. Sm peljala iz stranske na glavno kjer je omejitev 90. Tip je iz ovinka pripelju najman 100 na uro in ko sm js že bla na svojem pasu je on men začeu piskat pa blendat kao da sem ga izsilila. Pa js sm že bla na svojem pasu. Če bi ga izsilila bi on bremzu in sploh ne bi meu časa piskat kva šele zravn blendat. In je to avtomatski padec na izpitu. Pa tut inštruktor je pol reku da ga za njegove pojme nism izsilila. Tok o nekulturi na naših cestah.
metla111
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a metla111 »

^^ja ksne kulture na nasih cestah ni za prcakvat nazalost.
Ljudje so res takoj zivcni in tecni........js nikol ne trobim al pa blendam raj si sama mislm svoje....vem pa da sm bla cis presenecena k je ena kolegica blendala avtosoli, ker ni takoj spelala ko se je pokazala puščica, k sm jo še vprašala, zakaj blenda in ona da avtošola ne spele in jo pol uprašam, če njej niso nikol blendal k je bla v avtošoli in reče da ja, so ji in pol prbije da je bla še bol živčna k prej, ja ne a res :roll:
Bunny.
Komunikatorka
Komunikatorka

Men niti na misel ne pride da bi komu sploh piskala kaj šele blendala še posebi pa ne avtošoli ker vem kako je blo men. Na živce mi pa gre tut to k ti folk čist za ritjo voz. Lej če sm prepočasna me pa prehiti ane. Js vozim po omejitvah vedno in ne bom zaradi nekoga k je živčn al pa se mu kam mudi prekoračila hitrost pa tvegala kazen. Se mi je že velikrat obrestovalo da sem tut ponoči ko sem šla čez naselje k je bla čist prazna cesta po omejitvah ker mi je že dvakrat skočila žival na cesto. In če bi js takrat peljala hitreje se ne bi mogla ustavit in bi mela razbit avto al pa še kej hujšega. Pa tut če nekdo pred mano vozi počasneje pač bom peljala za njim. Se mi nikoli nikamor ne mudi ker grem vedno prej od doma ravno zaradi takih situacij.
Horus

Bunny.
Komunikatorka
Komunikatorka

Horus napisal/-a:Bunny, samo for the record - ko pravis, da vozis po omejitvah, to pomeni, da vozis 50, kjer je 50, in 90, kjer je 90 right? Ker voznja 40 kjer je 50 in 70 kjer je 90 NI po omejitvah ampak je oviranje prometa.

Na kaj ti pomisliš ko nekdo reče da vozi po omejitvah? Če je 50 je 50 mogoče kak km več ker to policaji še oprostijo. In to ne pomeni ne 40 in ne 60. In ja vem da je 40 oviranje prometa. Samo imam rajši une ki vozijo 40 po naselju k pa une ki vozijo 60.
Horus

Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

ma dej horus odpri si novo temo pa tam teži :roll: to je tama za tiste ki delajo izpir za avto, ne pa za tiste ki ga imajo že nevemkolko let in so še preveč pametni zraven :roll:
Let's swim to the moon .....
Fay
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Fay »

Libido. ti že kaj voziš?
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

ma ja ... tko, enkrat na teden .. :D
Let's swim to the moon .....
Horus

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:23, skupaj popravljeno 2 krat.
Fay
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Fay »

Ja, horus, ampak najbrž je bolje če malček oviraš promet ker prepočasi voziš(spet ne skrajnost, da bi po cesti vozil 20...) kot da oviraš promet z prehitro vožnjo, tveganjem nesreče, poškodb... Ali ni tako? :P
Zaklenjeno