Hm, spet jaz. Sem se kr odločla da bom pač vsakič zapisala, kako je blo. Torej dons sm šla prvič na avtocesto. Kr v redu pravzaprav, sm pričakovala da mi bo slabše šlo.
Edino kar sem naredila narobe, je blo to da ko sm se izključila iz voznega pasu v zaviralnega, nisem dosegla tok zmanjšane hitrosti kot je blo predpisano. Sicer pa v redu... vsaj za moje pojme.
Inštruktor me ni kej dost napeezdil hahahahahah... Društvenga mam verjetno v ponedeljek, v petek grem zvozit še dve uri in potem ne vem, v ponedeljek društveni, v torek še kakšna ura... pa v sredo pred izpitom...
Živčna sem, ampak sem se že skor sprijaznila da bom verjetno res padla prvič. Me pač more vedno nekaj pribit na tla, da se izboljšam. Inštruktor mi reče, da sm k blondinka k vidi bananin olupek in reče; Joj spet bom padla

sej mi ni več smešno nič... Trudim se dobro vozit, celo parkirala sem danes v redu. Zaenkrat mam 28ur že s tem da sem že od prve ure naprej imela vedno po dve uri skupaj... Pričakujem jih nekje 35 do izpitne

kar je še v povprečju pravzaprav, tak da tok slaba spet nisem. Mi pa inštruktor skos govori, da sem si sama kriva da mam tok ur ker bi lohk vozila velik boljš, če bi se mal bolj potrudla. Eh...
Držte pesti čez en teden, sreda 3.3. ob 11:30 ...