Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

čokolinček napisal/-a:Društvenga očitno sploh ne bom mela kot kaže :D
A ni ta zakonsko obvezen? :?

Jz se pa strinjam s Horusom - če je nekdo že 9 ur na poligonu, well, jz bi taki osebi svetovala naj razmisli o nadaljni vožnji sploh...pač nismo vsi za vse, ne vem zakaj rinit nekam naprej, ko/če vidiš, da nisi najbolj sposoben. Če je pa želja že toliko velika, potem pa, kaj pa vem, mal odložit zadevo in pretehtat vse minuse in pluse še enkrat...al pa neskončno €€€ zmetat, če jim paše tako.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čokolinček »

@ purple_rain; Ja nevem, inštruktor mi nč ne reče, zdej glavno mam 3.3... Upam da me ne heca in da ne misl pol mi rečt, da mam društvenga tkrt k ga bom nekam brcnla :twisted: mi je pa zanimivo ja, da mi nč ne omenja... Morm ga v četrtk vprašat kva je zdej s tem, a se bom kr ilegalno pricijazla do glavne al kako.

EDIT: Jutri grem v Lj... sprememba plana. Mater, zdej sm pa živčna k nevem kaj :lol:
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čokolinček »

Hm, spet jaz. Sem se kr odločla da bom pač vsakič zapisala, kako je blo. Torej dons sm šla prvič na avtocesto. Kr v redu pravzaprav, sm pričakovala da mi bo slabše šlo.
Edino kar sem naredila narobe, je blo to da ko sm se izključila iz voznega pasu v zaviralnega, nisem dosegla tok zmanjšane hitrosti kot je blo predpisano. Sicer pa v redu... vsaj za moje pojme.
Inštruktor me ni kej dost napeezdil hahahahahah... Društvenga mam verjetno v ponedeljek, v petek grem zvozit še dve uri in potem ne vem, v ponedeljek društveni, v torek še kakšna ura... pa v sredo pred izpitom...

Živčna sem, ampak sem se že skor sprijaznila da bom verjetno res padla prvič. Me pač more vedno nekaj pribit na tla, da se izboljšam. Inštruktor mi reče, da sm k blondinka k vidi bananin olupek in reče; Joj spet bom padla :D sej mi ni več smešno nič... Trudim se dobro vozit, celo parkirala sem danes v redu. Zaenkrat mam 28ur že s tem da sem že od prve ure naprej imela vedno po dve uri skupaj... Pričakujem jih nekje 35 do izpitne :? kar je še v povprečju pravzaprav, tak da tok slaba spet nisem. Mi pa inštruktor skos govori, da sem si sama kriva da mam tok ur ker bi lohk vozila velik boljš, če bi se mal bolj potrudla. Eh...

Držte pesti čez en teden, sreda 3.3. ob 11:30 ...
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

Mogoče katera ve, kaj je zdj glede tega, da naj bi tisti, ki grejo izpit delat po juliju morali opraviti še neke zelo drage teste?

Zadnje čase mal razmišljam, da bi šla v marcu delat izpit in bi ga naredila že kak mesec ali 2 pred 18. letom. Termin bi mi bolj odgovarjal, ker bo konec maja ogromno šolskih obveznosti. Ali se vam to zdi smiselno?
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
Dizzy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Dizzy.girl »

Kako to misliš, da bi ga naredila dva meseca pred 18?
Tako da moraš potem nujno vozit s spremljevalcem, ko si polnoleten pa še enkrat narediti izpit pa vse to? Pomojem se ti ne splača.

Jaz sem o tem novem sistemu tut že nekej slišala. Popravte me, če je narobe, ampak menda gre zato, da ti status "mladega voznika" ne bo avtomatsko potekel po 2h letih oziroma pri 21h, ampak boš mogel takrat še enkrat narediti izpit.
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a RoNcoLiNo »

Evo o tisti z 9. urami. je rekla,da je inštruktor rekel,da bosta na poligonu zipilila speljevanje in zaviranje,pa zavijanje itd. Da bo dobila več izkušenj kot na cesti...ni važno.

Jaz grem v pondelejek na avtocestoin me je skoraj na rit vrglo. Nisem pričakovala tega pri 15. uri :oops: pa še včeraj sem tako grozno vozila,da sem mislila da bom inštruktorco v zdravstevenga spotoma mogla peljat,..

drugače pa vozim tam golfa 5,TDI in sem danes brata prosila če mi da za peljat svojo petkico (renaulta). Skoraj umrla v tisti kišti,skoraj da ne bi znala prestavljat,da o razliki v speljevanju sploh ne govorim. Bo že :) vaja dela mojstra,če mojstr dela vajo :)
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
Horus

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Dizzy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Dizzy.girl »

huh sreča sta naša dva oba dizla :D

... sicr tko velika da jih ne bom upala parkirat, ampak dobr :P
Horus

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Samo ne razumem tega načina razmišljanja (ki ga doživljam večinoma le v Ljubljani, ne vem zakaj), da je vedno treba trobit?
Če se komu mudi, naj gre par minut prej od doma, ne pa da eni zagrenjeni na cestah in trobijo na vsakega, ki ni že čez zeleno 1 s preden sploh zasveti.

Z bratrancem sva šla do Švice in nazaj v enem dnevu in v roku ene minute, ko sva v Lj nazaj začne eden trobit na naju. 15 ur nič (nisem slišala niti enega trobljenja nikjer), ob prihodu v Lj pa takoj :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Res je, Ljubljana je obup. Me prov zanima kako bi se tukaj obnašali, ko gre vse na izi..
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Horus

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

No, js ne trobim. Tudi če vidim, da se kdo ne upa čez križišče, če komu avto crkne, ne blendam če kdo prehiteva s 100 km/h. Ker se mi zdi preprosto bedasto.
Pač niso vsi izkušeni vozniki, ne znajdejo se še najbolje na cesti (mogoče kdo tudi že malce v letih, kaj pa vem). Tudi mi smo bili nekoč taki (mogoče po kakšnih merilih še zmeri smo). Samo tistih par sekund ali pa minuto se pa že počaka, da un spredaj naredi kar je nameraval :) Sej mamo cajt, ali ne? :D

In ne, meni to trobljenje povsod in blendanje ni normalno.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Horus

Zaklenjeno