Stopim zjutraj na balkon in mi zadisi po Indiji. Zame indija nima vonja po umazaniji in smeteh in kar pac ljudje radi govorijo. Zame ima indija von po templjih, po kadilih, ki so na vsakem koraku. To je eden mojih prvih spominov iz Indije, ko sem prispela v prvo mesto na potovanju, v Shillong.- se mi je po nekaj zmedenih sekundah posvetilo, da je danrs nek hindujski praznik in so zgornji sosedi iz Indije
- sem dobila koncno posiljko iz slovenije. Nosilko kengerujcka in eno od kupa knjigic, ki sem jih ze novembra lani narocila. Morala bi mi jih prinesti mami aprila, ampak pac korona.
- nosilka ze preizkusena na hitro, Macka Murija sva pa tudi ze prebrala zjutraj
- sem imela ful cudne, tesnobne sanje. Zadnje case jih imam spet zelo pogosto. Plus napad panike pred dnevi. Ni prijeteno. Nazadnje sem imela napad panike na operacijski mizi, ko mi je prijel spiralni blok in mi je postalo neverjetno slabo. Ampak takrat je bil tam anesteziolog, da mi je dal se nekaj, da sem bila skoraj popolnoma skulirana do konca posega. Anyway...

in sem imela po tem dejtu mal čuden filing, da je bilo too mač + sem si mislila, da on pričakuje maalo preveč, da bova kar skupaj, tudi glede na stvari, ki mi jih je frendica o njemu pravila, a v resnici sem bila malo preveč samozavestna in je ravno kontra, tak tip, da je ful v izi oz se mu skoraj ne da imet zvez oz. jih do sedaj sploh ni imel in je ful navajen bit sam..