hayley, meni pa swing res ne gre. Že pri osnovnem koraku sem se čist zaštrikal, če preidemo na prenašanje teže... sploh je nikjer ne čutim, da bi jo lahko kamorkoli prenesel
Saj, če mi nekdo pokaže, potem znam potezo izvesti, ampak če pride preveč vsega, pa preveč različnih plesov, se pa čist zgubim. Ritma še ne čutim, ampak mislim da še malo vaje pa ga bom

Upam vsaj, bo lažje, če bom kaj razumel, upam da nisem čisti idiot za te stvari
Sicer se sprašujem kako je lahko nekdo z mojimi značilnostmi za ritem visoko nadpovprečno inteligenten.

V fitnesu so sprva mislili, da jih zafrkavam, ker si tudi pač ne morem več različnih vaj zapomniti. Kakor da sem idiot. Po drugi strani pa verjamem, da sem še vedno precej smart, če gre za klasičen spomin ali pa številke, kaj šele določene "tehnične" skille
Zdaj ne vem kaj si naj januarja najdem. Vedno lahko začnem z individualnimi plesnimi vajami. Po mojem bom tudi moral tako, ker soplesalke nimam. Zdaj, da bi pa kar plesalke lahko menjaval, po mojem ne bo šlo, ker je preveč spremenljivk v igri. Če sem podpovprečno inteligenten za to stvar si ne morem zraven še zmišljevati. Tele plesne bi se sigurno kaj naučil, če bi imel stabilno plesalko, torej vedno isto.
Sem enkrat probal korake doma vaditi po youtube-u, takrat za čačača, pa sem se samo zmedel. Pač
I don't get it. Jemljem pa tudi soudeleženke malo z rezervo, ker kao nobena nič ne vadi. Se spomnim, da so v OŠ tudi sošolci govorili, da se noben nič ne uči
Jaz sicer res nisem vadil, ker večino časa se razgibavam in plešem prosto. Tisto mi (bojda) kar gre, vsaj zelo pozitiven feedback dobivam. Vem, da mnogi ne zmorejo plesati prosto in rabijo korake, ampak jaz sem duhovno bitje - tudi če imam trde gibe, moj duh začne zelo hitro uživati v plesu, pa upam da se tudi gibi mehčajo
Mal prevelke škorenjce sem si obul, če sem mislil da bom lahko dvoje plesne hkrati fural

(saj dejansko jih nisem želel, te klasične plesne sem dobil za darilo) Večina energije mi sicer gre proti
free your mind, free your spirit, ampak letos sem celo 2x bil nekje, kjer so ženske rade plesale "klasične" plese - pač moram znati tudi to, tak da nekih plesnih se bom moral lotiti. Treba je tudi kake korake v spomin (podzavest) spravit
A še kera tukaj kaj pleše, kaj in kje si se tega naučila?

"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)