ne morem se odlocit ali bi sla v Spar in nakupila hrano ali pa bi placala kak racun. Zaradi financnega stanja kot sem ga zdaj delezna, sigurno ne bi sla v H&M in kupila nekaj oblek
Zase pri trinajstih, štirinajstih, ko mi je dohtarca v karton vpisala vodene koze.
Sem bila pa z nonotom pred kake pol leta za prevoz + moralno podporo pri pregledu.
Uf to je ze tak dolgo nazaj, da se sploh vec ne spomnim, ampak mislim da prljavo kazaliste. In ja, to je tak dolgo nazaj, da bi zdaj spet rada sla na kaksnega, pa ni nic pametnega...
parfum Gucci Premiere ali pa en parfun od Hugo Boss (nisem se se odlocila, kateri mi bolj disi ), dekorativne skatlice (da bi lahko koncno lepo pospravla svoj MU)
- - - -
kolikokrat si bil/a lani na kuhanem vinu v casu veselega decembra?
zdaj se ga niti ne veselim se toliko. me bo verjetno bolj zadelo takrat, ko bodo lucke ze prizgane, ko bo ob Ljubljanici disalo po kuhanem vinu in medici. In takrat bom happy full. Vsak dan se bom znova veselila: kdaj gremo spet na setnjo ob ljubljanici in na kuhancka? ...pa potem se vsa ta darila, postavljanje jelke in okrasitev jelke, stanovanja Love it!
- - - -
koliko si bila star/a ko si prvic delala (sluzila svoj lasten denar) in kaj si delala?
Pri petih letih sem s sosedom prodajala šopke ob cesti-mnjah, na vasi sem živela, počutila pa sva se ful poslovno in uspešno, ko sva dobila svojih nekaj tolarjev. Zares pa pri sedemnajstih, v tovarni.
Kaj bo tvoja najbolj verjetna redna zaposlitev? Oz kakšna je tvoja trenutna redna, če jo mogoče imaš?