Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čokolinček »

Ma ja, sej moj fotko tud tko pravi, da naj potrpim tuki in naj vozim, kot on hoče, potem se bom pa itak največ sama naučila, ker dejansko se šele potem, ko začneš sam vozit, neki naučiš in sam oceniš situacije.
Sej drgač mam pa srečo k je res kul inštruktor (ne morem rečt "človek" ker kot človk zasebno nevem kakšen je, kot inštruktor mi je pa faca).

Zadnjič sem ga vprašala med vožnjo; A vi tud privatno tko vozite kot učite v avtošoli? Pa me pogleda in reče na hitro; Ja seveda! Js pa rečem; A res?! A ne vozite varčno? :D On pa hitro popravi; No vsaj kar se tiče ogledal, gledam in pazim. Sem se tok smejala, k se je tok hitr popravu... (Aja pa oprostite ker ne pišem slovnično pravilno) .
No, prejšnji dve uri k mi je avto cuknu in mi on neki govori, sm tko v afektu kao jezno rekla; Joj KOMI čakam, da bom sama vozila! On pa začne kašljat v tem momentu, pa js; Hahaha, a se vam je kr zaletel? Pa se je spet smeju in reku; To bo šele fajn ja...
Al pa včeri; greva tankat, js ga zunaj vprašam; A boste vi tanku? Pa on men; Ja zakaj mam pa tebe? :D Pol si je šel po kavo in mirno pije kavo v avtu, pa ga spet js vprašam; Pa se vam zdi varno pit kavo, če js vozim? (Sm cikala na tisto cukanje od zadnjič) :D

V glavnem, sm zadovoljna da je tko k je, ker vprašanje če bi pri kakšnem smotanem inštruktorju bla tko sproščena med vožnjo in da bi šla z veseljem vozit. Je takoj lažje vse, če je en normalen odnos... vsaj men, no.
arcada
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a arcada »

Mene zanima, če je kdo delal, ali dela v Murski Soboti? :) Jaz sem danes drugič padla. Upam, da zdaj v 3. naredim.

Dajte povedat katere ste kaj v komisiji imeli tisti, ki ste v MS delali?

No, jaz sem do zdaj mela ena dva full fajna. Upam, da bo tisti, ki me bo imel v tretjo tudi v redu.

Aja, btw, kak je zdaj to, če v 4. padeš, ponovno občinske in pol se lahko spet takoj prijaviš na izpit ali moraš še kakšne obvezne ure imeti, da se potem lahko spet na izpit prijaviš? :)
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:21, skupaj popravljeno 1 krat.
arcada
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja upam! :) Eh, če sem se komaj lani spravla delat izpita, bi se lahko že pred 2 letoma, pa bi zaj že fajn vozila. :P

Pri keri avtošoli si pa delal? :D

Pa kelko je sploh teh komisantov v MS? 6 al kelko?

Kak je zaj to če četrič padeš.. Ponovno občinske, pa te še kake ure zraven, da se lahko spet na izpitno prijaviš al kak?
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objava Napisal/-a Miss M. »

Sam en mali popravek.. Bocni pogledi niso vedno enako kot pogledi zarad mrtvega kota..ampak ce gledas takrat, ko je treba, niti ni vazno, kako jim reces ;)

Drugace pa čokolinček: Vedi, da ti instruktor s pogledi v ogledala ipd. ne "tezi" zarad njega al njegovih interesov. On te pripravlja za to, da bos na glavni voznji tako gledala, da bo komisija zadovoljna. On tocno ve, kaj in kako oni zahtevajo. In ja, tisti, ki te ocenjuje te vidi samo odzadi in moras premikat glavo. Sam nared, kot ti rece. Kasneje bos pa itak sama razvila svoj stil voznje ;)

Charmy: negledanje v ogledala je lahko huda napaka, ki se konca lahko tud s smrtjo katerega od udelezencev.. Premajhna aktivnost v kriziscu - to bi lahko pomenil, da pri pravilu srecanja ni sla dovolj v globino krizisca, mogoc clo falila kaksno zeleno; oviranje prometa. Redko, redko je padec na izpitu neutemeljen, vedno pa obstaja zapisnik in moznost pritozbe.
Zna bit, da je kdaj tud odvisno od tistega, ki ocenjuje ampak ne v tem smislu, da kaksen ocenjevalec spregleda krsenje predpisov itd. ampak da kaksen specificno situacijo ali nekaj, kar naredis, oceni kot varno in okej, kaksen drug pa kot nevarno.
What's the story, morning glory?
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka

arcada napisal/-a:
Kak je zaj to če četrič padeš.. Ponovno občinske, pa te še kake ure zraven, da se lahko spet na izpitno prijaviš al kak?

Ja, se enkrat moras it delat obcinske teste. Poleg tega vsaj 2 uri (predizpitna in izpitna) in prijava na glavno voznjo (okoli 16 € ponavadi). Tvoj instruktor ti bo najbolj vedu povedat, a rabs se vozit, itd., odvisno tudi od tega, zakaj si padla. Vso sreco :)
arcada
Sramežljivka
Sramežljivka

Aha, torej če četrtič padeš, moraš ponovno občinske, pa vsaj dve uri vožnje, da se lahko na glavno prijaviš. Ok, zdaj vem. ;) ..

No ja, jaz upam, da zdaj v 3. naredim, če pa ne v 3. pa v 4. ;)
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

jst sem pa imela danes po skoraj enem mesecu (odkar sem zadnjič padla na glavni) spet vožnjo .. v petek še eno uro, potem se grem pa spet na glavno prijavit .. mi je pa inštruktor rekel, da se zna zgodit da zdej ko bom 5. delala, da mi bo ocenjevalec rekel naj si sama izberem progo ... to bi blo ful fajn! :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka

^^ Ja, zna bit. Sicer to zdej vse bolj delajo tud na prvih voznjah... Sej se slis lazje, mogoc za koga tud je, ampak so (po izkusnjah) moznosti za narest kar podobne...

arcada: Prov tist pogoj, da se prijavis na glavno je samo, da vplacas prijavnino za glavno na izpitnem centru (oz. to zate naredi instruktor), cca. 16 €.

Ampak poleg tega je treba kupit vsaj se eno uro za avtosolo (cas, ko te instruktor spremlja na izpitu, itd.) in ponavadi (priporocljivo, ce le lahko, ni pa nujno!), odvozis se eno pred izpitom, torej se ena ura.

Kontaktiraj instruktorja. Ti bo najboljs vedu povedat, ker samo on ve, na cem si in koliko ur (ce se kaj) rabis.
arcada
Sramežljivka
Sramežljivka

Miss M. napisal/-a:^^ Ja, zna bit. Sicer to zdej vse bolj delajo tud na prvih voznjah... Sej se slis lazje, mogoc za koga tud je, ampak so (po izkusnjah) moznosti za narest kar podobne...

arcada: Prov tist pogoj, da se prijavis na glavno je samo, da vplacas prijavnino za glavno na izpitnem centru (oz. to zate naredi instruktor), cca. 16 €.

Ampak poleg tega je treba kupit vsaj se eno uro za avtosolo (cas, ko te instruktor spremlja na izpitu, itd.) in ponavadi (priporocljivo, ce le lahko, ni pa nujno!), odvozis se eno pred izpitom, torej se ena ura.

Kontaktiraj instruktorja. Ti bo najboljs vedu povedat, ker samo on ve, na cem si in koliko ur (ce se kaj) rabis.

Prvo pa drugo me je tak instruktor prijavil, zdaj za tretjo, pa sem se danes sama sla. Nekje 16€ je blo ja.

Pa jaz sem samo zaradi takih brezveznih napak padla. Ki jih drugace vem, samo na glavni me je mal trema, pa pac pozabis.

Zdej bom še mela kake 4 ure vožnje pred 3. izpitno spet. Pa upamm da potem v 3. naredim. I hope!

Hvala za odgovore! ;)
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

en vic na temo izpita :D

Marija naredi izpit, katastrofalna vožnja do doma, štirje mrtvi. Policist: Prekoračili ste hitrost, vozili ste 120 na uro, dovoljeno je 50! Marija: Nisem vedela. Policist: Pa dva promila v krvi imate, kot mlada voznica, ne bi smela imeti nič! Marija: Nisem vedela. Policist: Poleg vsega naštetega pa ste povozili še štiri ljudi!! Marija pogumno vpraša: Koliko ji pa lahko?
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a RoNcoLiNo »

Hello!

Mene pa zanima,če kdo ve koliko je teh vaj,ki jih upisujejo v evidenčni karton zraven števila ur...ker pač tam ponavadi piše 3,1-3,8 itd.
koliko pa je vseh?
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Mislim da je tista 3 mišljena kot III. stopnja :) kolk pa ima tretja stopnja vaj, pa pojma nimam tkole napamet.
Lohk ti dam pa tale link, pa si malo pogledaš kje približno si:
http://www.1mah.si/vaje.html

Ima pa vsaka AŠ mal drgač, ampak v osnovi je enako.
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Evo, jaz sem danes zvozila 19. in 20. uro :P v ponedeljek se bova z inštruktorjem zmenila za datum društvenega, potem pa bova vidla a bova nardila malo pavze al bova kej vozila še... Bomo vidl, raje bi zvozila še vsaj 2 uri, za osvežitev. Blo je pa dons tok fajn vozt, sm prou dobre volje prišla domov :cool:
Zaklenjeno