Ma ja, sej moj fotko tud tko pravi, da naj potrpim tuki in naj vozim, kot on hoče, potem se bom pa itak največ sama naučila, ker dejansko se šele potem, ko začneš sam vozit, neki naučiš in sam oceniš situacije.
Sej drgač mam pa srečo k je res kul inštruktor (ne morem rečt "človek" ker kot človk zasebno nevem kakšen je, kot inštruktor mi je pa faca).
Zadnjič sem ga vprašala med vožnjo; A vi tud privatno tko vozite kot učite v avtošoli? Pa me pogleda in reče na hitro; Ja seveda! Js pa rečem; A res?! A ne vozite varčno?

On pa hitro popravi; No vsaj kar se tiče ogledal, gledam in pazim. Sem se tok smejala, k se je tok hitr popravu... (Aja pa oprostite ker ne pišem slovnično pravilno) .
No, prejšnji dve uri k mi je avto cuknu in mi on neki govori, sm tko v afektu kao jezno rekla; Joj KOMI čakam, da bom sama vozila! On pa začne kašljat v tem momentu, pa js; Hahaha, a se vam je kr zaletel? Pa se je spet smeju in reku; To bo šele fajn ja...
Al pa včeri; greva tankat, js ga zunaj vprašam; A boste vi tanku? Pa on men; Ja zakaj mam pa tebe?

Pol si je šel po kavo in mirno pije kavo v avtu, pa ga spet js vprašam; Pa se vam zdi varno pit kavo, če js vozim? (Sm cikala na tisto cukanje od zadnjič)

V glavnem, sm zadovoljna da je tko k je, ker vprašanje če bi pri kakšnem smotanem inštruktorju bla tko sproščena med vožnjo in da bi šla z veseljem vozit. Je takoj lažje vse, če je en normalen odnos... vsaj men, no.