lepse mi je, manj jo slisim boljs mi je! Jebat ga pa so 4-leta prve prave ljubezni sle...
Picaboo napisal/-a:Men se je dons podrl cel svet...pustil me je po treh letih in pol. Sploh ne dojemam, ne morem dihat!
*Lara* napisal/-a:ah ja...mene je najboj strah tega, da prve ljubezni nikoli ne preboliš...Tako kot pišejo punce tule. Kako naj bom potem nekoga resnično ljubila, če se mi bo srce ob bivšem še vedno stopilo
*Lara* napisal/-a:a to ti men? al komu...? No..če to men..bom preslišala..ker vem da si v čustvenem efektu..al karkoli že...tk da mi ne rabš govort kaj nej nardim, Med nama je vse fajn..samo jaz imam en problem..in zaradi tega se ne misliva zapustiti, ker se imava preveč rada. Pač sva dale že veliko čes, pa še to bova...in oba veva da je vredno vstrajati
*Lara* napisal/-a:Aha Yazmeen...to da nisem samozavestna..hm..mybe
PAč grize me to dejstvo, da je on sprobal torej že s...petimi (vključno z mano)..jaz pa z dvemi(vključno z njim)... in roko na srce..ljubosumna sem na to. Čeprav je rekel,da ni noben felling sexat z osebo, ko ističas na drugo misliš...in k ti ni tisto kar bi moralo biti.
Pa glede samozavesti...mislim da je to razlog..kar sem zgoraj napisala. Sicer vrjamem da sem atraktivna in da sem fantom všeč...ampak vseeno!!!