Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

security
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a security »

Ni vse v moskih... Tudi zenske so vcasih prasice:) (sorry, al tko je)... Prevarala me je pred mescom... Na zacetku mi govorila da ji je zau... bla je neka full zmedena... sem si mislo saj bo... ji pac oprostim. Oddaljevala se je od mene... Ji kupil marsikaj, izpovedal svoja čustva do nje itd... vse bi dal, da bi bil z njo nazaj... a zdaj ne, z dneva v dan, vidim da mi je boljs tko da mi je odsla, kot pa da bi zivel z njo in bi mi lagala. Zeli si da bi bla prijatelja? WTF? Za novo leto mi sms-ja ni poslala in me niti poklicala ni... mah gonijo v pm... :)

lepse mi je, manj jo slisim boljs mi je! Jebat ga pa so 4-leta prve prave ljubezni sle...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

security napisal/-a:Zeli si da bi bla prijatelja? WTF? Za novo leto mi sms-ja ni poslala in me niti poklicala ni... mah gonijo v pm... :)

Stari svaka ti čast....vidm da si karakter.... :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
security
Sramežljivka
Sramežljivka

Ne gre se za karakter. Al za norca se pa res ne bom imel met... :) (govorila mi je, da ma še mene itak bolj rada, a z drugim je pa skupaj... maaa daj :)) Kakorkoli se sliši samohvalno, al ni me vredna!
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Men se je dons podrl cel svet...pustil me je po treh letih in pol. Sploh ne dojemam, ne morem dihat!
security
Sramežljivka
Sramežljivka

Picaboo napisal/-a:Men se je dons podrl cel svet...pustil me je po treh letih in pol. Sploh ne dojemam, ne morem dihat!

Cimprej nazaj k samozavesti. Glavo gor in naprej!
Sicer pa meni pomaga: 2 Pac - Baby Don't Cry... upam da bo vam tudi!

P.S. pa ne se pustit zajebavat! Ker to zajebavanje samo človeka bolj zmede!
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Jaz sem tudi danes ves dan preživela v solzah...no..ne ravno cel..ampak vsek pol ure mi je pritekla solza...zdaj je bla pa cela poplava. ...Pač...skregala sva se...in...oh..kle je še staršem vse povedal in oni imajo že pol kufer to da sva skup-naraz-skup...i zdj me še to boli. pač...sej bova še skupaj ampk res se morava drugače vesti drug do drugega,...brez podjebavanja iz rpeteklosti... :(
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Picaboo napisal/-a:Men se je dons podrl cel svet...pustil me je po treh letih in pol. Sploh ne dojemam, ne morem dihat!

kaj pa je blo narobe? :(
security
Sramežljivka
Sramežljivka

Cuj tko ti povem. Ne da bi ti zelel slabega, prebral sem par postov od tebe... in to da ti jokas, in se ves cas v zvezi pocutis bad, nima smisla. V taksi zvezi verjetno ne bos nikoli srecna. Losaj se ga, on se naj losa tebe in bosta oba srecno zivela po svoje najprej.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

a to ti men? al komu...? No..če to men..bom preslišala..ker vem da si v čustvenem efektu..al karkoli že...tk da mi ne rabš govort kaj nej nardim, Med nama je vse fajn..samo jaz imam en problem..in zaradi tega se ne misliva zapustiti, ker se imava preveč rada. Pač sva dale že veliko čes, pa še to bova...in oba veva da je vredno vstrajati
Zadnjič spremenil *Lara*, dne 02. Jan. 2008 19:04, skupaj popravljeno 2 krat.
security
Sramežljivka
Sramežljivka

*Lara* napisal/-a:a to ti men? al komu...?

ja :) :wink:

No vredu, saj tak najboljs vesta kaj delata in kako se pocutita. Pa brez zamere! :)
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

*Lara* napisal/-a:ah ja...mene je najboj strah tega, da prve ljubezni nikoli ne preboliš...Tako kot pišejo punce tule. Kako naj bom potem nekoga resnično ljubila, če se mi bo srce ob bivšem še vedno stopilo :(

Seveda, da jo lahko...

Men je moj prvi tip (pa sva bla skupi 2 let) zdj sam še en izmed mnogih ljudi, k jih poznam...me ne gane. Sam v glavi morš znat pošlihtat.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

*Lara* napisal/-a:a to ti men? al komu...? No..če to men..bom preslišala..ker vem da si v čustvenem efektu..al karkoli že...tk da mi ne rabš govort kaj nej nardim, Med nama je vse fajn..samo jaz imam en problem..in zaradi tega se ne misliva zapustiti, ker se imava preveč rada. Pač sva dale že veliko čes, pa še to bova...in oba veva da je vredno vstrajati

Ne, med vama ni vse fajn, ker ti delaš probleme tam, kjer jih ni. Sorry, ampak tko to je. Ne vem, zakaj tega ne moreš pustit pr miru, res ne. Kar je blo, je blo.

Pa ne mi govort, da če nism na tvojem mestu oz. kdajkol bla v takem položaju, da ne vem ... vem ja, ker sm skor živela štir leta z nekom, k me je varu, jst sm pa to mirno pustila. Mogoče to ni čist isto, ampak je pa podobn. Tud njemu je blo "žal", tud on se je kesal, jokou pa tk naprej ... pa je blo na koncu isto, kokr bi blo, če bi ga pustila takoj, ko sm zvedla, kaj mi dela ... končala sva in sm preklet vesela, da je tko.

In NE, nism rekla, da morta nehat, sam nehi probleme delat, ker to ni noben problem ... taprav problem bo ratu, ko se bosta zarad te male težavice, k raste pr teb, kregala, kregala in na koncu tud skregala. Ne se mučit, ker ni vredno. Če praviš, da mu zaupaš, pol še na to pozab, pa bo.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

No..danes sva stvari razčistila. greva naprej , naredila sva napako ker sva se podjebavala...ampak imava se preveč rada da bi nama to uničilo zvezo, tako da...debato o meni zaključimo :D No..razen če en bo spet kaj narobe, bom prišla malo pojamrat :cool:

Hvala vsem za lepe in pozitivne nasvete :)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

*Lara* napisal/-a:Aha Yazmeen...to da nisem samozavestna..hm..mybe

PAč grize me to dejstvo, da je on sprobal torej že s...petimi (vključno z mano)..jaz pa z dvemi(vključno z njim)... in roko na srce..ljubosumna sem na to. Čeprav je rekel,da ni noben felling sexat z osebo, ko ističas na drugo misliš...in k ti ni tisto kar bi moralo biti.

Pa glede samozavesti...mislim da je to razlog..kar sem zgoraj napisala. Sicer vrjamem da sem atraktivna in da sem fantom všeč...ampak vseeno!!!

Lej Laura.Vem da sta se pomenila, ampak bom vseen napisala.
Tko kot je jagoda rekla.Delaš probleme kjer jih ni.
marsikateri punci bi moralo čimprej pridt v glavo to, da je preteklost preteklost in da je to bilo in tega ni več.On je delal prej kar mu je pasalo, ker pač ni bil v resni zvezi s tabo, ni te poznal itd. Nevem zakaj nebi.sej ti si tudi imela dva.Ona pa pač majčkeno več.Takle mamo.
In to je treba dojet.Preteklost je samo njegova in skorejda se ti ebi smela z njo obremenjevat.Bodi raje srečna z njim, srečna ker ga imaš, ker te je izbral in se imejta lepo.brezveze da te žrejo neke stvari, katerih nikoli ne bioš izbrisala.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Purple, pomojem si mau površn prebrala *Larin* post...no sj point je pa isti...da to, kar je delu on, ko nista bla skupi, ni važno.
Zaklenjeno