ma furat je ZAKON!

jz sm kumi čakala da bom loh šla dela izpit..pa vsak dan s svojim <3 furala po parkiriščih, me je čist razganjal hehehe
tko da k sm začela furat, sva bla na enm parkirišču tko res 2 minuti,tok da je vidu da znam si nastavt stvari,luč,ogledala,zunanja,notranja...pa da znam sklopko,da ne crkne..in gasaaaa =))
je pa fajn k s svojim skos debatirava o ful stvareh,in je fajn da sm prpravlena an dejansko vožnjo,vozt govort pa razmišlat zravn..in še tok da je situacija,se ne zmedm ne v pogovoru ne tko, tko da za par urc...pa glavna..MORE RATATTT =)
drgač pa ja,na izpitu, cpp pa pp nikol nism bla živčna, šele ko sm bla tm sm se zavedala..isto društveni,me je mau prjela nervoza k sm nardila napako,k sm šla čez oranžno,k se pržgala v zadi sekundi,oppppsss..drgač pa ful fajn kul, jz zlor ada vozm in k bom mela avto, vrjamem v svoje sposobnosti =))
nesme te bit zdj strah,kva če bo šlo to anrobo,unot retje,sj na vožnjah vidš da avto sploh ni nikakršn bav bav pa močn pato...tu k maš hitrost,zgleda da se odvija počas, ni zdj to tok hitr kukr kdo k ne vozi misl
upam da sm pomagala kšni eheh