Ej full lepo ste mi vse napisale
 Pravzaprav se že prav bolje počutim ker mi poveste tudi iz vaših izkušenj. Res se imava zelo rada in si ne želiva izgubiti drug drugega. Največje probleme delam jaz
 Pravzaprav se že prav bolje počutim ker mi poveste tudi iz vaših izkušenj. Res se imava zelo rada in si ne želiva izgubiti drug drugega. Največje probleme delam jaz  

In tudi na pogovor s strokovnjakom ali s psihologom sem že pomislila, ker men je res težko. Čeprav on mi full stoji ob strani in me potolaži full lepo. Res z njimi ni imel nič, kot en beden sex, ki ga je tak al tak morilo.Sam to dopovedat moji psihi..grrrrrrrr

Če pa misliš da bi ti psiholog pomagal, potem pa probaj, mogoče lahko ful pripomore k vajini zvezi.
 Če pa misliš da bi ti psiholog pomagal, potem pa probaj, mogoče lahko ful pripomore k vajini zvezi.
 In ja...samo to me mori...da je bil s tremi
  In ja...samo to me mori...da je bil s tremi  Kako si želim, da bi malo spomina zgubila...
  Kako si želim, da bi malo spomina zgubila... 
 Midva sva se tud podj*bavala z raznimi zgodbicami iz preteklosti, na konc sva oba že vedla celo najino zgodovino in to res v detajle!
 Midva sva se tud podj*bavala z raznimi zgodbicami iz preteklosti, na konc sva oba že vedla celo najino zgodovino in to res v detajle!