Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Ne ej beybe...varanje nima veze s tem! Res...to je kapljica nepravilnosti najine zvetze in jaz mu 100% zaupam. Ni tip človeka ki bi me varal. To me še najmanj skrbi, ker je ogroooomnn pretrpel zaradi tega..tudi jaz....Videl je, kaj je oz. bi lahko izgubil...Prevaro mi je sam priznal, ker ga je zelo pekla vest. KOt sem že rekla....z njo ni sexal in jo je odkloil. Rekel je da ne more, ker ima rad drugo...in je šel.

Ej full lepo ste mi vse napisale :) Pravzaprav se že prav bolje počutim ker mi poveste tudi iz vaših izkušenj. Res se imava zelo rada in si ne želiva izgubiti drug drugega. Največje probleme delam jaz :x :!:

In tudi na pogovor s strokovnjakom ali s psihologom sem že pomislila, ker men je res težko. Čeprav on mi full stoji ob strani in me potolaži full lepo. Res z njimi ni imel nič, kot en beden sex, ki ga je tak al tak morilo.Sam to dopovedat moji psihi..grrrrrrrr
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

*Lara* napisal/-a:Res se imava zelo rada in si ne želiva izgubiti drug drugega. Največje probleme delam jaz :x :!:

No vidiš, nehaj delat probleme, hehe! :P Če pa misliš da bi ti psiholog pomagal, potem pa probaj, mogoče lahko ful pripomore k vajini zvezi.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

No če pa veš, da na tisto prevaro lahko pozabiš in te mori sam to, da je pač seksu z drugo, medtem k sta bla narazn, pol bi blo pa res pametn, da razčistiš zakaj je to tko in probaš rešt ta problem, pa magar pr psihologu :wink:
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Ma men je nerodno it k psihologu nooooo :D In ja...samo to me mori...da je bil s tremi :? Kako si želim, da bi malo spomina zgubila... :x
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Ehh nerodno.. Če ti lahko pomaga, zakaj pa ne? :) Sej to je za tvoje dobro.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Zakaj, dej ne bod smešna :) ! It k psihologu pa res ni nč tazga, ne vem, zakaj je to še zmer en tabu.

Tvoji problemi iz nek izvirajo, vrjetn nis dost samozavestna (tud če sama mislš, da si), če te tko zlom dejstvo, da svojmu tipu nis bla edina, s kero je seksu. Ker on tebe zarad tega nima nč manj rad, nč manj mu nis privlačna itd. Mogla bi se vprašat zakaj te to tok mot oz. boli in pridet temu do dna. Sam velik laži je to narest, če ti pomaga kšn tak k se spozna na te zadeve.

Jst sm tud takrat razmišlala, da če se mi bo to ponavlal, da bom šla k psihologu. Ampak morm rečt, da je blo to 7 let nazaj in sm zlo dozorela v tem času, ratala velik bolj razumna in samozavestna in se mi zdj to, kar sm takrat počela, zdi čista bedarija!
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

mah ka pa vem....pol bo cela okolica vedla, hihi

No beybe...tko jz se res bolš počutm...čeprav res nism pričakovala.
Yazmeen, tvoja zgodba mi je tud dala za mislt! Res nebi rada pustila, da se ta zveza sfriži....jooj...koza jaz...kako mi ni všeč ta moja lastnost :x

Jaz (sem) vse to pretuhtala, vsako besedo nehote analizirala, obrnla..in se seveda sekirala :(
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Aha Yazmeen...to da nisem samozavestna..hm..mybe

PAč grize me to dejstvo, da je on sprobal torej že s...petimi (vključno z mano)..jaz pa z dvemi(vključno z njim)... in roko na srce..ljubosumna sem na to. Čeprav je rekel,da ni noben felling sexat z osebo, ko ističas na drugo misliš...in k ti ni tisto kar bi moralo biti.

Pa glede samozavesti...mislim da je to razlog..kar sem zgoraj napisala. Sicer vrjamem da sem atraktivna in da sem fantom všeč...ampak vseeno!!!
Zadnjič spremenil *Lara*, dne 01. Jan. 2008 21:20, skupaj popravljeno 1 krat.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

*Lara* napisal/-a:mah ka pa vem....pol bo cela okolica vedla, hihi

Nihče ne rabi vedet, pa nehaj iskat izgovore. ;)

Čimprej si to zbij iz glave, ne misli na to, misli na vaju in to je to. Upam, da ti bo uspelo. In verjemi, če si uspela oprostit prevaro, boš tudi to pozabila.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Bedno je pa to, da se oba drug drugega ubijava. Tako on mene ko mi o svoji preteklosti govori, takoj tudi jaz njega..ko o svoji preteklosti govorim. No..jaz v njega vrtam...ampak določene zadeve pa v jezi pove..in me ubije. Jz sm se nek časa zadrževala..zadnje časa sem pa še jaz začela nazaj metati, kaj sem doživljala z unim "bivšim".

Oooh...sej ne rabte govort kam vse to vodi. Oba se morava v roke prjet :!: sam upam...da ne bo prepozno :?
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Joj, čist k midva z bivšim :roll: Midva sva se tud podj*bavala z raznimi zgodbicami iz preteklosti, na konc sva oba že vedla celo najino zgodovino in to res v detajle!

Jst ti res povem, da če vama je kej do tega, da skupi ostaneta, nehita s tem, oba! Ker to gre zmer dlje in pol enkrat pride do točke, k ne preneseš več. Ne bodta otročja, skulirita se in pustita preteklost in rajš mislta na sedanjost in prihodnost...na vaju :wink:
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Ja ma kako naj se zmeva in rečeva temu STOP?! Ko je tega že tolikokrat bilo in tolikokrat sva si rekla, da zdaj bo pa res konec s tem podjeb*vanjem...a vedno se kje zalomi :evil:

V bistvu..joj...zdj sva v taki..fifty-fifty situaciji...ko ne veva al bit skupaj al ne. Ko mi je povedal za tretjo in ko sem bla spet na tleh....sem ga jaz piknila še nekaj iz moje strani...in sicer..ahm..nebi tega tukaj pisala še :D ..pač to ga zdej gloda in ne more vrjet...čeprav ni nič takega :roll:

Ma po pravici povedano...jaz ga nikol nism hotla pikat nazaj, ker sem vedela, da ga bo prizadelo...sam mi je šlo pa že na k**ac, da sm bla jz raje tiho in ga NEprizadela preveč. Tko da so zdj še men ventili popustil in vrnem milo za drago :(

Ma sej vem da to ni prav...sam mi je bit tečno da sem zaradi drugega zamorjena in žalostna, ko pa mi zaradi njegove kratkomiselnosti v jezi pove nekaj najbolj bolečega in s tem udari na mojo najšibkejšo točko. In zdaj vračam nazaj :(
Uporabniški avatar
barby1987
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a barby1987 »

Če se mata tak rada, si ni tega delat. Full je grozn, če zgubiš enga ko ga res ljubiš! :cry: :( :cry:
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Veem barby da je najtežje ko izgubiš nekoga ki ljubiš :(
Sem tudi to dajala čez...a sva hvala bogu pristala skupaj...s seveda nekaj pritljage, ki naju bremza :?

drugače pa barby...smo kle..bomo skupaj brodli čez :wink:
Uporabniški avatar
barby1987
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a barby1987 »

Evo... Men je tut bivši marsikaj grdega reku v tisti hitri jezi. Seveda mu je blo pol tut žal. A na koncu se je izkazal, da je blo v teh besedah velik resnice!
Js ne bom mogla zaupat nobenmu moškemu več.
Zaklenjeno