zelo enostavna krema za cupcakese
trdo stepemo sladko smetano, dodamo malo mascarponeja (meni ni všeč, če ga je preveč, ker pride preveč maslasto) in sladkamo po okusu. Vse skupaj fajn premiksamo. To je samo po sebi ravno prav trdo za brizganje na cupcakese.
Potem pa dodamo še različne okuse.
Npr za vanilijevo kremo jaz dodamo bio vanilijevo aromo. Lahko vmešaš še malo kokosa (ali ga potreseš po vrhu).
Lahko zmiksaš zraven kako sadje, dodaš nutelo...
Če vse skupaj pride preredko (npr dodaš tekoči jogurt, stisnjen pomaranči sok...) pa jaz ponavadi dodam še malo fixs želatine in kremfixa. Ampak en preveč, da ne postane tako "umetno" in gumjasto.


Ful sem vesela tega, ker tud jz ne maram tistih preveč maslenih okusov - tole gre na naslednje kolačke!




COULD NOT AGREE MORE!!!
(sem pa namest ekstrata dala malce več soka in lupine). Res neverjetno rahli!