analni sex?
joj men je pa u ritko neki najbolšga....tle dosežem bolše orgazme pa ne vem zakaj...js se spomnim prvič, da najprej nisva mogla s tipom vaginalno-ni šlo noter pol je pa reku da bova probala u ritko..in sva res...nč bolelo res brez problemov use....tak da sva pol še enkrat probala vaginalno in je uspelo:) drgač je pa moj prvi sex temeljil na analnem sexu in od takrat mi je še tolk bolj ušeč:)
pa še tip mi je reku, da je njemu velik bolš tko...zdj pa res ne vem al je tipom res to tko ušeč;)
pa še tip mi je reku, da je njemu velik bolš tko...zdj pa res ne vem al je tipom res to tko ušeč;)
Js sem pred kratkim probala in mi je blo super. Tut js sem dolgo prelagala to, čeprav sem si želela, ker sem mela slabo izkušnjo ko je bivši kr porinu.
Zdej mi je pa moj med seksom reku da če bi neki novega probala in sma počasi, najprej prsti pa to in morem rečt da sem ful uživala, celo orgazem sem doživela.
Mislim da je stvar sam v sproščenosti in pa v tem kolk zaupaš partnerju.
Skratka, tiste ki še niste, počasi pa z občutkom
Zdej mi je pa moj med seksom reku da če bi neki novega probala in sma počasi, najprej prsti pa to in morem rečt da sem ful uživala, celo orgazem sem doživela.
Mislim da je stvar sam v sproščenosti in pa v tem kolk zaupaš partnerju.
Skratka, tiste ki še niste, počasi pa z občutkom