Probala tako v bazenu kot v morju, vakuuma ni bilo nikjer (nekje sem celo slišala, da se naredi samo, če ga da tip zunaj vode noter in gresta potem v vodo... če je res ne vem), peklo me pa tudi ni. Tako da če imaš željo in nisi ravno ful ful občutljiva se splača probat.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
moj bivši tip je bil nekako brez zadržkov jaz pa tudi in sva probala na kar dosti različnih lokacijah... se spomnim da sva enkrat na nogometnem igrišču...naju je zamikala sveže pokošena trava je bilo čist hudo...
Uuu to mora bit hudo ...bi bilo dobro probat.. no sej če bi mu takrat kaj takšnega omenila bi bil sigurno za to...sam najbrž bi kakšen varnostnik uletu ali pa kakšno občinstvo na tribuni
ja malo pa res ....dokler te kakšna policija kje ne zaloti ni takšne panike pa če tudi kdo uleti sam da ni kakšen tak psiho kot so v Tivoliju ponavadi..čeprav sva pa tudi na Bledu na eni klopci je bilo pa največ folka okoli k je bila Blejska noč takrat..to pa dela adrenalin
Ah...dajte no..kje pa piše da se mora seksati samo v postelji?
Tudi narava je dosti zanimiva...in če med dvema pač zavlada strast...se butne na najbližje možno "skrito" mesto in se tam prepusti strasti.
če sta bila na igrišču se sigurno nista prej zmenila greva se na igrišče dol dati....ampak sta bila verjetno tam in ju je zaneslo in sta se prepustila drug drugemu...kdor tega ni doživel ne more soditi kako je to grdo in čudno.
Konzervativnost v postelji ni zaželjena prej obratno!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
ryu10kyu se strinjam.
sj se ne gre za to, da bi pa člouk mel neko blazno željo seksat ob grobem drevesu, na trdi klopci, mrzli travi ...
ko te prime, te prime. in super če se počutš tko sproščenga, da si to upaš tud narest.