Essence
renatka_ napisal/-a:Glede papirčkov za matiranje... Jst na splošno nimam mastne/svetleče kože, edino na vročini me matra, ker se svetim od potu. Me zanima, če so tudi za to uporabni in, če poleg tega kaj osvežijo? Da bi mi blo potem bolje.![]()
Hvala za odgovor, pa prosila bi še, če lahko katera pove, kje se zdajto dobi, ker je prej ena napisala, da jih ni več v prodaji al kako?
Ti robčki samo matirajo, pa nič ne osvežijo ... meni nasplošno niti niso tko všeč

men je essence ful dobra kozmetika... mam lake, sencila, maskaro, robcke za odstranjevanje licil, svincnike za oci, pilice za nohte, aceton, glosse.. dost jih sama kupim, velik jih pa tud dobim kot darilo
barvnih odtenkov je veliko, stvari lepo disijo (ne morem recimo uporabljat l'orealove sminke, ker mi prau nagnusno smrdi..), kozmetika je obstojna...
morm priznat, da mi njihove stvari velik bolj ustrezajo kot recimo l'orealova kozmetika, ki sem jo prej uporabljala.. edino za kar se vedno uporabljam "drazje" izdelke so kreme, ker mislim, da pri le-teh je bolje ne "sparat" ..
sicer pa edin minus pri tej kozmetiki je guzva okol polick...kaos!!

barvnih odtenkov je veliko, stvari lepo disijo (ne morem recimo uporabljat l'orealove sminke, ker mi prau nagnusno smrdi..), kozmetika je obstojna...
morm priznat, da mi njihove stvari velik bolj ustrezajo kot recimo l'orealova kozmetika, ki sem jo prej uporabljala.. edino za kar se vedno uporabljam "drazje" izdelke so kreme, ker mislim, da pri le-teh je bolje ne "sparat" ..
sicer pa edin minus pri tej kozmetiki je guzva okol polick...kaos!!