*Srček napisal/-a:Jes to foro prakticiram že drugo leto...maja jih nardim 5 (pa mam 44 al pa 45 pik), pol si pa tri za september pustim da mam umes počitnce, pol pa ful lažje izpite septembra delam k vem da mi mankajo sam še 4 al pa 3 točke...![]()
To je pa moj način znajt se da se mi ne utrga čis ...
Heh, jaz sem si pa vsako leto raje nabrala dovolj točk za naslednji letnik že pred poletjem in si pustila še 2 izpita, ki sem ju šla pa raje neobremenjeno delat šele novembra, da si ne bi pokvarila počitnic

.. me zanima koliko ste se ve kaj ucile in v kolikem poskusu ste ga uspesno opravile?

... Potem pred izpitom sem imela pa samo 5 dni za ponoviti & se na novo naučiti še preostanek snovi, tako da je šlo vse zelo na hitro in živčno
... Šla sem pa na 1. rok, tako da je bilo itak še vse sveže v glavi... Aja, opravila sem ga pa v 1. poskusu... Meni je bilo prav všeč, no
...
A ste geniji, al mate srečo, al sem pa jzt zabita
... Pripravljala sem se pač že čez leto in najprej sploh nisem nameravala iti na rimsko pravo že takrat, ker sem imela par dni pred tem ustavno pravo... Potem sem si pa premislila in šla vseeno na 1. rok, ker se baje splača pohiteti... In se je očitno res splačalo
... Ampak če ne bi imela že od prej podlage, močno dvomim, da bi lahko računala na 10ko, hehe...