V tem trenutku se pač čisto lahko postavim v kožo tvoje sestre in jo razumem, saj se nahajam v podobnem stanju kot ona. Človeku, ki ga je ravnokar nekdo zapustil, je težko dopovedati naj ga preboli. Dve leti je kar dolga doba in se zdaj verjetno spominja vseh lepih stvari, ki so se ji zgodile v razmerju, še vedno je v tej fazi, ko ni sposobna videti slabih strani partnerja, ampak samo dobre. Še vedno ga ima rada, in čustev pač ne moreš kar potlačiti. Tudi meni govorijo prijateljice, naj nanj pač pozabim, ker je itak idiot in si me sploh ne zasluži. Vendar one gledajo na stvar drugače kot jaz, ker ga imam po vsem tem še vedno rada. Nekako se te te stvari ne primejo, ker je vedno lažje govoriti, kot pa pozabiti, ker potrebuješ čas. Lahko jo sicer prepričuješ, ampak mislim da ji nebo pomagalo kaj dosti. Tudi meni ne. Sama sem bila prisiljena se sprijazniti z dejstvom, da pač nisva več skupaj in mi ne preostane drugega, kot da ga prebolim. Vendar je težko

poskusi se vsaj malo postaviti v njeno kožo in si predstavljati kaj prestaja. Čeprav sama veš, da je tip kreten in si je niti najmanj ne zasluži. Raje jo potolaži in ji stoj ob strani, ker ji boš s tem bolj pomagala, kot če ji nekaj skušaš vcepiti v glavo, kar se je itak ne bo obdržalo.