Moški, ki se jim ne da ukvarjati z ženskami

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

claire napisal/-a:^^ kot sem rekla. torej še toliko bolj žalostno. (7krat 3=21; kaj a ta ženska je stara 40+ in se zateka na cosmoforum??? :eek: )

A kje piše z vsakim 3 leta? Daj si ti prvo preberi njene poste.

Samo prej si rekla, da ima rosnih 20. Kaj zdaj 20 ali 40+?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Kaj ko bi ti naprej prebrala vse napisane poste, pa potem vsakega posamezno citirala :wink: Ker ji je bilo že v naslednji (se mi zdi) objavi razloženo, kako je jagoda-malina mislila :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

rinca napisal/-a:
claire napisal/-a:^^ kot sem rekla. torej še toliko bolj žalostno. (7krat 3=21; kaj a ta ženska je stara 40+ in se zateka na cosmoforum??? :eek: )

ne. v roku 14 let je imela 7 zvez, v katerih pravi da je ljubila, večina od teh zvez naj bi trajale 3 leta (kasneje smo ugotovili, da ne ve kaj pomeni večina). če je recimo začela brezpogojno ljubit pri 16ih ima danes 30 let (16+14).

Mislim, da ti ne veš.
A ti matematično razložim, ampak ne zanjo, ker zanjo ne vem.

Imaš range:
0-1 leto:1,1
1-2 let: 1,
2-3 leta:1,1,1,1
3-4 leta:1
4-5 let:0
5-6 let:1
6-7 let:

Kaj je zate večina tukaj? Pomoje to pomeni, da bi ta namišljena oseba z večino hodila 2-3 leta v podanem primeru.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

rachka_
Točno tako, na forumu se debatira, ampak ve ste prestopile to mejo.
Ni potrebno razmišljati, ker ji verjamem. Sploh pa mi je zelo grdo, na kakšen način pametujete kako ni mogoče ljubiti sedem fantov.
Koga briga kaj tebi tvoja "zdrava" pamet kaže? Ona je samo povedala kaj je čutila in vi ne morete dvomiti v čustva osebe ki je ne poznate.
Sploh pa nimajo leta kaj pri tem :roll:
S svojimi posti res dokazuješ, da si zelo nezrela.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

rachka_ napisal/-a:c'mon. če postanejo vse pri 30ih tako brihtne, ostanem raje 'nezrela'.

Razlika je samo ta, da tista, ki ima 30 let, ve kako je, ko si star 20 let. Tista, ki ima 20 pa ne ve kako je pri 30ih.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

sanjaanja napisal/-a:Razlika je samo ta, da tista, ki ima 30 let, ve kako je, ko si star 20 let. Tista, ki ima 20 pa ne ve kako je pri 30ih.

Nimajo vsi istih izkušnj, ko stari 20 let. Lahko ima oseba pri 20ih več pameti in izkušenj z različnih področij, kot oseba s 30imi leti :wink: In komot je lahko oseba pri 30ih bolj trapasta kot marsikatera pri 20ih.

No, pa naj se še kdo reče, da za ene (se ve na katere to leti) leta nimajo nič veze.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

*mala* napisal/-a:^^ Kaj ko bi ti naprej prebrala vse napisane poste, pa potem vsakega posamezno citirala :wink: Ker ji je bilo že v naslednji (se mi zdi) objavi razloženo, kako je jagoda-malina mislila :D

Veš ali se ti samo zdi? Me veseli, da ne moreš, da se ne bi takoj vključila v mojo debato takoj, ko se pojavim na forumu.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

*mala* napisal/-a:Nimajo vsi istih izkušnj, ko stari 20 let. Lahko ima oseba pri 20ih več pameti in izkušenj z različnih področij, kot oseba s 30imi leti :wink: In komot je lahko oseba pri 30ih bolj trapasta kot marsikatera pri 20ih.

To se strinjam, da je lahko nekdo pri 20 bolj zrel kot pri 30, vsekakor, a ne govorim o zrelosti, ampak o tem, da je bolj verjetno, da so tisti pri 30 imeli že več partnerjev kot tisti pri 20. Posledično temu najbrž tudi večkrat ljubili. Kar se pa mišljenja tiče pri 30 pa se mi zdi, da so ti pri teh letih pomembne čisto druge stvari pri fantu kot pri 20, drugače razmišljaš.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ kaj. a ti bi rada še določala, kdaj je kdo lahko v kateri temi?
oprostite veličanstvo a smem tukaj kaj natipkati? :roll:

tisto kar si me zgoraj citirala: preberi celo temo.

a boš mene tudi izdala? :P
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

claire napisal/-a:^^ kaj. a ti bi rada še določala, kdaj je kdo lahko v kateri temi?
oprostite veličanstvo a smem tukaj kaj natipkati? :roll:

tisto kar si me zgoraj citirala: preberi celo temo.

a boš mene tudi izdala? :P

?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

sanjaanja napisal/-a:To se strinjam, da je lahko nekdo pri 20 bolj zrel kot pri 30, vsekakor, a ne govorim o zrelosti, ampak o tem, da je bolj verjetno, da so tisti pri 30 imeli že več partnerjev kot tisti pri 20. Posledično temu najbrž tudi večkrat ljubili. Kar se pa mišljenja tiče pri 30 pa se mi zdi, da so ti pri teh letih pomembne čisto druge stvari pri fantu kot pri 20, drugače razmišljaš.

Ampak ima pa zrelost povezavo s tem, kako posameznik dojema ljubezen :wink:

Jaz zase vem, da čeprav sem bila pred trenutnim fantom že zaljubljena, vem to ni bila ljubezen. Zame je ogromna razlika med zaljubljenostjo in dejansko ljubeznijo.
Kakor je možno, da je dejansko ljubila vseh 7 je tudi možno, da je bila to 7× le zaljubljenost in da mogoče pa v tem primeru ona ne ve kaj je ljubezen :wink: Teoretično govorim seveda, da se ne bo kdo obesil na te besede, kako je to pri njej.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

nanamiša napisal/-a:rachka_
Koga briga kaj tebi tvoja "zdrava" pamet kaže? Ona je samo povedala kaj je čutila in vi ne morete dvomiti v čustva osebe ki je ne poznate.
Sploh pa nimajo leta kaj pri tem :roll:
S svojimi posti res dokazuješ, da si zelo nezrela.

ja no koga pa sploh briga tvoje zrelo mnenje o vsem skup? :D

no in če me nesmemo sodit o njeni 'ljubezni', pol prosim ne bodite ve pametne o naši 'neljubezni' ;)

sicer pa mi je za nekoga, ki se mu zdi razmišljanje z zdravo pametjo nekaj zanemarljivega, prav irelevantno, za kako zrelega me ima.

mogoče nisem zrela, znam pa razmišljat.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

*mala* napisal/-a:
Ampak ima pa zrelost povezavo s tem, kako posameznik dojema ljubezen :wink:

Jaz zase vem, da čeprav sem bila pred trenutnim fantom že zaljubljena, vem to ni bila ljubezen. Zame je ogromna razlika med zaljubljenostjo in dejansko ljubeznijo.
Kakor je možno, da je dejansko ljubila vseh 7 je tudi možno, da je bila to 7× le zaljubljenost in da mogoče pa v tem primeru ona ne ve kaj je ljubezen :wink: Teoretično govorim seveda, da se ne bo kdo obesil na te besede, kako je to pri njej.

Ne vem. če je nujno tako. Ljubi lahko tudi nekdo, ki ni zrel. Vprašanje pa je, če bo zaradi svoje nezrelosti znal vezo obdržat, oziroma sprejemati posledice.
Dvomim, da bila v 14 letih kot je napisala 7x le zaljubljena. Jaz osebno ne morem zanjo trditi ne eno ne drugo, ampak sama pa mislim, da zase že ve, da v toliko letih se je pa že naučila to dvoje ločit.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ nebi rekla.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

sanjaanja napisal/-a:
rinca napisal/-a:

ne. v roku 14 let je imela 7 zvez, v katerih pravi da je ljubila, večina od teh zvez naj bi trajale 3 leta (kasneje smo ugotovili, da ne ve kaj pomeni večina). če je recimo začela brezpogojno ljubit pri 16ih ima danes 30 let (16+14).

Mislim, da ti ne veš.
A ti matematično razložim, ampak ne zanjo, ker zanjo ne vem.

Imaš range:
0-1 leto:1,1
1-2 let: 1,
2-3 leta:1,1,1,1
3-4 leta:1
4-5 let:0
5-6 let:1
6-7 let:

Kaj je zate večina tukaj? Pomoje to pomeni, da bi ta namišljena oseba z večino hodila 2-3 leta v podanem primeru.

:lol:
super matematična razlaga :lol: samo kaj, ko se tukaj ne pogovarjamo o tvojem izmišljenem podanem primeru, ampak konkretno o jagodi-malini. :lol: ona sama je napisala, da je bla s 3 fanti 3 leta skupaj in 3 še nikol ni bla večina od 7.
kar bi tud ti vedla, če bi prebrala kakšno stran nazaj :wink:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Odgovori