*mala* napisal/-a:Men je pa GG vedno bolj kr neki. Včasih je bila prva stvar, ki sem jo potegnila ob torkih, sedaj pa skoraj že pozabim, da je tud kle nov del
Se podpišem pod to. Ubistvu zadnjih 2 delov sploh še nism pogledala, čeprou mam že na računalniku.
Verjetno bi res nrdili dobro delo če bi se vrnla Jenny.
Mah men jih je prov mučno že gledat, sam sm nažalost prevelik firbec in še kar vztrajam...kr neke bedne zaplete majo, Serena mi je tok bedna, da bi jo 3x okol glave, da bi k seb pršla. Sam Nate je še pa zmeri cukr
Huh..pa sem mislila da je samo men ratala GG nekako preveč dolgočasna, nekak premal akcije vseskupi, vse zgleda veliko bolj za ušesa privlečeno kot kadarkoli prej...pomoje jim je zmanjkalo idej pa bojo poparčkali še zadnja 2, ki še nikoli nista bila, dan&blair...
Tudi jaz se strinjam z vami... Zadnjega dela še sploh pogledala nisem in me niti ne mika, da bi ga. Mogoče bom celo nehala gledat (pa nobene nadaljevanke ne neham gledat sredi sezone). Če mi je še Pretty Little Liars bolj zanimiva in jo grem z večjim veseljem gledat, no Žal mi je, da sem sploh začela gledat 4. sezono, ampak je začetek izgledal bolj obetaven kot 3. sezona (ki mi je že tudi bila dolgočasna)...
draga GG!
ampak morava se pogovoriti. cakala sem na boljse case, da se bos pobrala po tem velikem padcu ampak ne. gre nama le se navzdol. najprej si nisem upala prekinit s tabo zaradi navezanosti ampak tako ne gre vec naprej. it's not me it's you. nocem bit vec v taki zvezi. vem da bos nasla nekoga ki te bo imel spet rad tako mocno kot sem te jaz. ce pa nobena ne najde nikogar lahko na stara leta spet predebatiramo najin status. zelim ti lepo zadnjo epizodo. med nama je konec. lahko pa ostanemo prijateljice, ce si tega sposobna in te ne bo prevec v srcku bolelo.
Js pa kr se nekak vztrajam, ceprou vedno tezje ... Vsak torek se nekak spravm gledat (ja, se vedno je bl zanimiva kukr ucenje ), sam mi je pol skor zou
tole pa morm pripomnit: Vsakič k je v kakšnem kadru Blair, in jo prikazuje kako se sprehaja...se mi zdi da tak čudno nerodno hodi v kakšnih čevelčkih z visoko petko. In to prav vsakič opazim.
No, da nebom čist OT, vsa tale situacija s Sereno in Benom in Lily mi ni zanimiva, sploh pa kolkr zgleda (nism še zadnjega dela pogledla do konca) bodo sparčkali Blair in Dana - joojjj, neee no.
Opažam, da tiste serije ki so ble full vredu gredo še sam navzdol, nič pametnega ne dogaja... prav dolgčas mi je zraven ko gledam. Medtem ko tiste serije pri katerih sem se pri prvi sezoni dolgočasla postajajo vedno bolj zanimive.
Morda sem čudna, ampak meni Blair in Dan super zgledata skupaj. Dan postaja meni najljubši moški v nadaljevanki, Blair je pa itak skoz zakon. To njuno razmerje je edino, kar me še prepriča k gledanju.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
^^Ja saj, jaz sem bla prvo proti temu, da bi ju sparčkali ker mi preprosto nista nekak šla skup. Z vsako naslednjo nadaljevanko sta mi pa vedno bolj vredu postala in dejansko mi je zaenkrat to tud edino zanimivo v celi seriji. Zato pa pravim, da me zanima kak bo dalje z njima.
Js samo upam, da se bodo čimprej znebili Raine pa zaklučl tole zadevo z Lily. Novega tipa od Serene tut ne prebavlam, pa tut na splošno mi ona postaja vedn bol odvečna... me pa zanima kaj bo z D&B, čeprav si ju težko predstavljam kot par
*mala* napisal/-a:Dan postaja meni najljubši moški v nadaljevanki
On je že skoz kulj. (če mi je pa res )
Mja, hehe, sej vem, da je samo serija, sam jz se še kar ne morm odločt kako se mi zdi ta naveza - kot "neprijatelja" sta mi ful všeč, dobre scene mata, ampak kot par..hmnjah, no, niso me še čist prepričal.