kdo/kaj vam gre na živce #3
kaj mi gre na živce?
- riganje
- srebanje juhe
- če ljudje ne poslušajo kaj govoriš
- prevelika vročina
- to, da letos ne grem na morje
- da nimam službe in posledično tudi denarja in zato si ne morem skoraj nič privoščit
- ko ljudje vsiljujejo lastno mnenje drugim
- da moram v stanovanju velikokrat pospravljati za drugimi. Če nebi, bi imeli pravi svinjak!
- riganje
- srebanje juhe
- če ljudje ne poslušajo kaj govoriš
- prevelika vročina
- to, da letos ne grem na morje
- da nimam službe in posledično tudi denarja in zato si ne morem skoraj nič privoščit
- ko ljudje vsiljujejo lastno mnenje drugim
- da moram v stanovanju velikokrat pospravljati za drugimi. Če nebi, bi imeli pravi svinjak!
- delusional
- Cosmopsiho
*Mladina, ki se vsaki dan neki fura z mopedi pa dere pod mojim oknom pa še po možnosti, ko najlepše spim. Se vidi, da so počitnice in poletje, ker drgač je še preveč mirno.
*moj comp., ki ga daje starost in vročina crkuje ko nevem kaj, sploh se ne da več normalno delat na njega aaaaaa, popi****
*moj comp., ki ga daje starost in vročina crkuje ko nevem kaj, sploh se ne da več normalno delat na njega aaaaaa, popi****

Yada, yada, yada...
buubbika napisal/-a:- Jochie. Res ne razumem, kako je lahko 35 letnik (leto dve gor/dol) tako odvisen od pozornosti???
![]()
ne vem sicer, na kateri dogodek je to letelo, ampak ni mi jasno, kako se lahko folk (ti konkretno) obremenjuje z ljudmi, ki jih ne pozna?

če gre meni kdo "na živce" tu, preprosto ugasnem comp...

-
- Komunikatorka
- Kraj: Gorenjska
- Mrs. Wonka
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
~situacija, ko jaz 100% in z vsemi preverjenimi argumenti vem da neka stvar drži, pa mi kakšen "prepameten" človek še kar najeda s tem da to pač ni res, da ima on prav, da je samo njegova opcija pravilna...
~Justin Timberlake in njegov glas.
~hinavci in vsi tisti, ki se družijo s tabo samo kadar imajo kakšno korist ali potrebujejo pomoč.
~ko mi kakšna stvar pokvari vse načrte in vso veselje ob tem.

~Justin Timberlake in njegov glas.

~hinavci in vsi tisti, ki se družijo s tabo samo kadar imajo kakšno korist ali potrebujejo pomoč.

~ko mi kakšna stvar pokvari vse načrte in vso veselje ob tem.

~beauty is not in the face; beauty is a light in the heart~
- glasno dihanje skozi nos (nekateri to delajo nonstop, kot če bi bili vedno prehlajeni);
- srebanje juhe;
- moj sosed ki skoraj vsako jutro ob 6.30 ali kosi travo ali z nekim strojem, ki strašno brni, ureja živo mejo oz. pač nekaj dela okoli hiše, da ropota in me s tem zbudi;
- slovenske TV oddaje in njihove antipatične voditeljice (tv 3, kanal A);
- reklame na slovenskih kanalih (reklamo za WC net čistilni gel vrtijo že par let, vedno med dnevnikom zvečer, da jo že vem na pamet, neprostovoljno);
- tista bela stvar na pomarančah, ko jo olupiš;
- delanje duck face-a na fotkah;
- ljudje, ki hodijo na zabave samo zato, da so potem na sliki, medtem ko na zabavi dejansko samo sedijo in ne dajjo ničesar od sebe;
- nerazgledanost (npr. da nekdo ne ve, kdo je Quentin Tarantino ali pa že splošno, čist banalno znanje);
- ljudje ki sprašujejo nekaj po forumih preden uporabijo Google;
- preveč "pametni" ljudje ki se vsili v vsako debato in pametuje pa sploh nimajo pojma zakaj se gre;
- FB in ljudje, ki s telefonom vsakih 5 minut gledajo, če je kdo kaj lajkal oz. komentiral;
- srebanje juhe;
- moj sosed ki skoraj vsako jutro ob 6.30 ali kosi travo ali z nekim strojem, ki strašno brni, ureja živo mejo oz. pač nekaj dela okoli hiše, da ropota in me s tem zbudi;
- slovenske TV oddaje in njihove antipatične voditeljice (tv 3, kanal A);
- reklame na slovenskih kanalih (reklamo za WC net čistilni gel vrtijo že par let, vedno med dnevnikom zvečer, da jo že vem na pamet, neprostovoljno);
- tista bela stvar na pomarančah, ko jo olupiš;
- delanje duck face-a na fotkah;
- ljudje, ki hodijo na zabave samo zato, da so potem na sliki, medtem ko na zabavi dejansko samo sedijo in ne dajjo ničesar od sebe;
- nerazgledanost (npr. da nekdo ne ve, kdo je Quentin Tarantino ali pa že splošno, čist banalno znanje);
- ljudje ki sprašujejo nekaj po forumih preden uporabijo Google;
- preveč "pametni" ljudje ki se vsili v vsako debato in pametuje pa sploh nimajo pojma zakaj se gre;
- FB in ljudje, ki s telefonom vsakih 5 minut gledajo, če je kdo kaj lajkal oz. komentiral;
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Mrs. Wonka napisal/-a:~situacija, ko jaz 100% in z vsemi preverjenimi argumenti vem da neka stvar drži, pa mi kakšen "prepameten" človek še kar najeda s tem da to pač ni res, da ima on prav, da je samo njegova opcija pravilna...![]()
Meni isto. Ker on sklepa na osnovi ene same izkušnje in potem vse ostalo posploši. Jaz pa to vem na osnovi 20ih primerkov in potem izluščim povprečje.