jst bi mela pa naslov od komada ki gre nekako takole: prišla si v moje srce, skozi okno za v wc......goljufala si, ker ti mama ne pusti aha.....ti veš kje so nebesa u glavi se mi meša u njej ni več prostora,da bi igral heroja...
stric google mi niič ne najde
donna. napisal/-a:torej, iščem eno pesem, ki je iz tam, okoli leta 2005, pa poje neka punčka, stara okoli 12, ki je ful podobna lindsay lohan ko je bla majhna. v spotu pa se dogaja to, da ji je najprej dolgčas, pol pa pridejo še neki prijatelji pa se zabavajo.. pa tudi u pesmi poje neki v zvezi s 'we are having fun' pa take..
^^pojma nimam katera reklama se vrti trenutno ker bolj malo gledam tv ampak, če gre za njihovo najnovejšo reklamo (klik) pol je tale pesem Jaan Pahechan Ho – Mohammed Rafi
kikyca napisal/-a:^^pojma nimam katera reklama se vrti trenutno ker bolj malo gledam tv ampak, če gre za njihovo najnovejšo reklamo (klik) pol je tale pesem Jaan Pahechan Ho – Mohammed Rafi
Mogoče kdo ve kako je naslov komada, ki ga po salomono vrtijo zelo pogosto. Je slovenski komad, poje pa neka ženska.
Besedilo je nekaj s sanjami in da lahko sanjaš če si želiš. Nekaj takega
Pred kakima dvema mesecema se je ful ful vrtel en komad, tak dance-house, moški vokal... v refrenu je blo neki kot; can you be my Lina (ampak ni to dejansko besedilo, LOL)
Tak bolj u easy komadek skratka...slišala sem ga doskrat tudi v Tally Weijl pa na radiu občasno tako da je bolj nove sorte. Hvala vsem za pomoč komad mi je bil res tak, za migat no
heeej!
rabim pomoč pri iskanju komada...je med novejšimi, je v angleščini, poje jo tip, je rock samo ne preveč hitra pa v refrenu je skos bye bye... hvalaaa
you don´t have to be crazy to be my friend...but it sure helps...
mene pa zanima kaj je z'en komad na radijski reklami za peugeot, ko ena ženska čist razglašeno poje oz. vrešči, oz. kruli...čist iz firbca me zanima, kako komad zveni v nekruljeni izvedbi...
maybee napisal/-a:heeej! rabim pomoč pri iskanju komada...je med novejšimi, je v angleščini, poje jo tip, je rock samo ne preveč hitra pa v refrenu je skos bye bye... hvalaaa