Ginekologija [Združene teme]
Jaooo... Js sm pač prašala samo to kar sm prašala, nobenga nasveta nism več rabla. Sicer mam pa resnga tipa že 3 leta! In sm pač šla raj po tabletke, da ko bo prvič bom sproščena, brez panike, itd., ker pač zelo kompliciram že po naravi... Sicer pa, moja stvar. (pa stara sem skoraj 18- čez 34 dni.-ampak teoretično še 17.)
gregalina napisal/-a:^^
Preberi njen post in boš vidla, da jih za brezveze jemlje. No pa sej je njena stvar...nimam zdravstvenih težav. po tabletke sem šla zaradi preventive, a enostavno pač še nisem imela spolnih odnosov).
Jah no, ma pač že razloge, kaj češ. Sej je njeno zdravje.
star7 napisal/-a:mene pa zanima.. al raje hodite k zenski ali moskemu ginekologu? pa zakaj?
Jst bi bla pr moškem ginekologu pomoje totalno nesproščena. Mi je nekak samoumevno, da mam žensko za ginekologa, kokr pa moškega. Čeprav razmišljam o te3m, da bi jo zamenjala (razmišlam pa tud lih ene dve let že).
-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
lesnik napisal/-a:Kaj lahko reces ginekologinji da ti naj da napotnico za pregled kaksne spolno prenosljive bolezni?Pisite mi po lastih sporocilah
Lepo ji poveš, da bi rada zaradi mirnih živcev opravila test za spolno prenosljive bolezni. Sej ne rabiš nekaj dramatizirat in ve vem kaj, glede na to, da je potrebno vedno bolj delat na zatiranju teh bolezni, mislim, da nebi smelo biti problema.
star7 napisal/-a:mene pa zanima.. al raje hodite k zenski ali moskemu ginekologu? pa zakaj?
K moškemu. Pač po izkušnjah do sedaj, sicer pa je stvar vsakega posamezega zdravnika/ce.
k ženski .... ne vem, tudi osebno zdravnico imam žensko, preprosto mi bolj odgovraja da je ženska, čeprav vem, da je tudi ful moških zdravnikov fajn.
Poleg tega pa itak hodim v ZD na Aškerčevi ker mi je tam najbolj pri roki in tam itak delata samo dve ženski, tako da niti ne bi mela izbire.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
- razmazena_maca
- Debatorica
- br0ken heart
- Komunikatorka
Odvzem brisa nic ne boli (vsaj mene ne). Traja pa mogoce minutko vse skup?
Jaz mam sicer zensko ginekologinjo, ampak jo je lani, ko sem imela pregled, menjal drug ginekolog, seveda moski. Me je skor kap, ko sem cula moski glas tam v ono sobico ko se sleces
Pa sploh ni blo panike.
Jaz mam sicer zensko ginekologinjo, ampak jo je lani, ko sem imela pregled, menjal drug ginekolog, seveda moski. Me je skor kap, ko sem cula moski glas tam v ono sobico ko se sleces

Hello, 911. I''m on fire!
crnolaska napisal/-a:hey..js mam pa drug tedn odvzem brisa...pa me zanima, kako to zgleda..ali boli kej? Kako dolgo pa traja ta odvzem brisa?
Govoris o pap brisu maternicnega vratu ali brisu, ki ga delajo za diagnosticiranje vnetij? No, prvi gre malce globlje, ampak ni hudega - vazno je, da si sproscena, ker potem bos manj cutila, jaz sem imela rahlo nelagoden obcutek pa se krvav izcedek kasneje cez dan, ni pa nujno, da se to pojavi ... Brez skrbi pojdi na pregled, ker ni razloga za strah pred bolecino, ce si sproscena in tudi tvoje misice sodelujejo

crnolaska napisal/-a:hey..js mam pa drug tedn odvzem brisa...pa me zanima, kako to zgleda..ali boli kej? Kako dolgo pa traja ta odvzem brisa?
Vse skupaj traja par minutk, nič strašnega. Meni je zdravnica rekla če hočem da mi razlaga kaj dela (sem bla prvič in me je blo blaaazno strah) in sem rekla da ja ... in pol je enkrat rekla da me bo mogoče malo "uščipnilo", jaz pa sploh nič nisem čutila

Ko bom velika, bom Lara Croft.