But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
očitno sm jst mela same podpovprečneže glede na ostale odgovore. mogoče 1 da je mel mal večjega(pa še to pod 20-nism ga merla, vprašala pa še manj), ostali so mel pa tm okol 15, en še tok nevem če je mel...mogoč sm čudna, sam men se ni zdel noben premejhn, večja ovira bi mi bla, če bi bil prevelik.
lih zato ne bom nikol kapirala zakaj se nekateri tipi s tem tok ukvarjajo...
Trenutno sem brez...plasitka rules Sem med starejšimi tle in sem mogoče probala kakšnega več (kdo ve...)..merla nisem, čez palec pa svašta med 15 in 22.
Drži, da kvaliteta nima veze z dolžino vsaj v moje primeru pa ima z obsegom
Zanimiva zadeva. Malo preletu in zbral mire. No res da sn lezbika in imam rad ženske ne pa moške tako da ne nism meru kake imajo drugi dolge. Sn bu pa v vojski svoje čase in bi reku da sn jih vidu malo morje lulčkov. zato skorej nemogoče da ima tako veliko povprečje ku na brzinu zračunu je tam okoli 18.3 cm. To nikakor ne prenese al pa bojo mogli statistiko popravt v Sloveniji (nadpovprečni evropejci vsaj v nečem). Sicer pa to ni tolk važno kaka je dolžina pa tudi debelina ne igra vloge. Vsaka vaša mala se komot lahko prilagodi skoraj vsakemu. Od tistega ki ma samo 8 cm pa takega ki je krepko nadpovprečen. Kako ga čuti je pa odvisno samo od razvitosti PK mišice in sproščenosti. Ta ki pozna dobro tehniko lahko vsako popelje v nebesa brez džipiesa. hehehehe
Če pa kira ne verjame ji lahko lepo razložim.
Sn bu pa v vojski svoje čase in bi reku da sn jih vidu malo morje lulčkov. zato skorej nemogoče da ima tako veliko povprečje ku na brzinu zračunu je tam okoli 18.3 cm.
Tvoja teza je zanimiva, ne vem pa, če imaš res pravo izhodišče. Jaz bi rekla, da si se v vosjki nagledal mehkih tičev sojih sotrpinov. Iz lastnih izkušenj ti povem, da se iz velikosti mehkega ne da ocenit kakšen je, ko otrdi, velja pa pravilo, da so v trdem stanju razlike manjše kot v mehkem.