Desperate housewives (Razočarane gospodinje)
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Jez tudi pogledla zdej Gospodinje. Joooj, jez bi še, meni so tko dobre!!! Ta Gaby je čist upičena, kake dela ej, jez se režim ku budala!
Kako je unga psa vlekla, zravn pa govorila, da ga ni zravn hehe
. Ma use so zakon no!
Me pa tudi zanima kdo je ta policaj... A ni njenga fotra una ubila in zakopala tam, kjer je en križ tudi? Meni zgleda ta policaj ku en psiho
.
Drgač pa upam, da bo Bree uzela Orsona nazaj, ker tudi ona nima lih čiste preteklosti... Se mi on prou smili no.

Me pa tudi zanima kdo je ta policaj... A ni njenga fotra una ubila in zakopala tam, kjer je en križ tudi? Meni zgleda ta policaj ku en psiho

Drgač pa upam, da bo Bree uzela Orsona nazaj, ker tudi ona nima lih čiste preteklosti... Se mi on prou smili no.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Men sta bla Bree pa Orson vedno tak fajn par tak sta skup drzala pa vse....pa pri tisti nosečnosti pa to....tk da me je prav presenetlo da ga noce kao zdj Bree....ceprav ve kaka je bla njegova mati pa jo je hotla zadavit pa take.....Ja Gaby bi pa js okrog buče usekala enkrat če bi bla Carlos....Eddie jo je spustla na realna tla (svaka čast...en redkih prizorov kjer mi je Eddie bla všeč)...Mike mi je tk nezainteresiran....Susan pela svoje....Tom pa Lynette pa tud neki poka....kaj vse še bo...
- moi T
- Cosmopolitanka
Uh, jez sm lih prej pogledla še 14.del! Super kot vedo
. Sam ta mala Kayira al kaj je, je pa opasna, faaaaak!
Drgač pa ne štekam vse v zvezi z Dylan pa njeno mamo. A ni ona kao ubila njenga fotra? Kako da je on pol še živ? Al kaj? So to 2 različni osebi??? Se komu sanja?

Drgač pa ne štekam vse v zvezi z Dylan pa njeno mamo. A ni ona kao ubila njenga fotra? Kako da je on pol še živ? Al kaj? So to 2 različni osebi??? Se komu sanja?
-
- Cosmopsiho
- super_shine
- Komunikatorka
če hočš gledat online so kle usi deli do zdej - klik
omg zdle vidm da je že 15. del gor
bo mogu kr do ju3 počakat hehe 
omg zdle vidm da je že 15. del gor

- moi T
- Cosmopolitanka
Uf, sm tudi jez zdej pogledala 15.del. Ta Kayla je prava mala prasica, bi ji tudi jez eno klofuto zalimala
. Sam so res dobro igralko našli, tak pogled in prou tako svinjsko, pokvarjeno faco zna narest!
Drgač pa tudi meni ni nč jasno s to Dylan... Očitno to sploh ni njena prava hčerka oziroma je una prva umrla al kaj???
Ja ta del je bil prou zanimiv: Susan rodila, Bree povedala resnico...

Drgač pa tudi meni ni nč jasno s to Dylan... Očitno to sploh ni njena prava hčerka oziroma je una prva umrla al kaj???
Ja ta del je bil prou zanimiv: Susan rodila, Bree povedala resnico...